Bohemisk Fotografering Med Förnyelse Av Löften: Sofia + Sven

Idag har vi äran att få dela en bohemiskt stylad fotografering med fotograf Stories by GG bakom kameran. På bild ser vi Sofia och Sven som förutom att agera modeller även förnyade sina löften till varandra. Paret kontaktade leverantörerna för att få hjälp med att föreviga sina tio år som som gifta och resultatet blev den här stylade fotograferingen.

Att förnya löftena är en mysig dag som känns viktig för många gifta par. Livet förändras såklart ju mer tiden går och ibland kan man vilja lova varandra nya saker som dykt upp längs vägen. Planerar ni att förnya era löften under 2021? Berätta gärna för oss - och glöm inte att tipsa er fotograf om att skicka in era foton för en chans att dela med er av er idag här på Sisters in Law.


Inlägget innehåller adlinks

inbjudan + trycksaker
klänning + styling

Fotograferingen ägde rum i Mazatlán, Mexiko, som är brudens hemstad, i ett stilrent och ljust inrett rum som passade perfekt för fotograferingens tema.

weddingdress + bröllopsklänning
editorial + stylist
fotografering + photoshoot

Några vackra brudklänningar vi spanat in:


florist + bukett

Att förnya sina löften är en romantisk tradition som vi hoppas kan bli större i Sverige under kommande år. Att fira kärleken hör inte bara bröllopet till. Stort eller litet firande - varje årsring på trädstammen är värd att uppmärksammas.

couple + married
löften + vows
abstrakt + porträtt
kram + omfamning

Den moderna inredningen ger en elegant, romantisk känsla. De skarpa geometriska formerna mjukas upp av överdimensionerade blomsterarrangemang med torkade blommor som ger en spännande kombination av texturer. Det stora fönstret filtrerar det mjuka dagsljuset och lyser upp rummet.

kram + hug
venue + Mexico
löften + ceremoni
smile + leende

Sofia är strålande vacker i en brudklänning med tunna axelband och markerad midja. Kjolen har en härlig volym med flera lager av tyll. En lös knut i nacken och pärlörhängen ger stylingen en avslappnad känsla som passar den intima stunden perfekt.

kyss + kiss
stylad + perfektion
tårta + bröllopstårta
cake + wedding cake

Bröllopstårtan i all sin enkla elegans. Tårtans tre våningar dekoreras med torkade blommor och omges av levande ljus. Mer än så behövs inte för att vi ska falla pladask. Ibland är less verkligen more, håller du inte med?

table + table setting

Vi avslutar inlägget med några bilder på den enkla men vackra dukningen. Hoppas ni blev lika inspirerade som vi!

dukning + bordsdukning

Fotograf: Stories by GG
Bröllopsplanerare: Crea Eventos Mazatlan
Florist: Marina Flower
Bröllopsklänning: Paola Jimenez