3 Färgpaletter Till Höstbröllop

Höstbröllop är alltid så vackra och mysiga och färgpaletterna verkar alltid vara on point. Det finns olika typer av färgpaletter som förknippas med hösten, och idag vill vi spana in några av alternativen. Vi kan knappt vänta på att få gräva ner oss i mustiga färger och djupa kulörer, så vi sätter igång direkt!


Rött, guld och lila

Rött och guld är ofta förknippat med julen, men inte nödvändigtvis. Du kan enkelt få till en höstig känsla genom att lägga in en accentfärg som bryter av från det juliga temat. Lila, till exempel. Den lila kulörgruppen är ett nära släkte till den röda färgen och kommer därför passa väldigt bra med färgpaletten. Här nedan har vi ett så bra exempel på det. Så fint!


Grönt, rosa och vitt

En färgpalett som man kanske tänker på mer under de ljusare månaderna är grönt, rosa och vitt. Men spana in färgpaletten här nedan, brudparet har jobbat med mörka färger som plockar fram den där mysiga känslan som gärna kommer fram med höstbröllop. För att inte basera paletten på enbart mörka färger har de valt att plocka in en vit kulör också. Vill du inte ha vitt kan vi tänka oss att en ljust gul färg skulle kunna vara riktigt snygg tillsammans med resten av nyanserna. Vad tycker du?


Höstens egna färger

Ett smart trick för den som vill att bröllopet ska vara så likt hösten som möjligt, är att kolla på hur hösten ser ut och helt enkelt plocka in dess färger i sin färgpalett. Det kan göras som här nedan, genom att använda sig av naturmaterial från höstens träd och växter. Det kan också vara att använda naturens som referensmaterial i trycksaker, dekorationer och val av lokal. Vi tycker att färgpaletten här får en extra liten touch av att den rosa kulören fått smyga sig in på ett hörn. Det är kanske inga löv på träden som blir rosa under hösten, men det ger en fin brytning från de orangetonade kulörerna.