Stylad Bohemisk Bröllopsinspiration I Industrilokal

Kan det bohemiska brudparet gifta sig i en industrilokal? Såklart de kan! Det bevisar sannerligen dagens blogginlägg, där vi får ta del av bilderna från en fotografering av Valerie Visschedijk photography. Leverantörernas mål var att inspirera brudpar att våga välja mer färg. Kulörerna får ytterligare kontrast av den karga industrimiljön som skapar en spännande kontrast. Många par väljer att jobba med romantiska pastellfärger, men slår vi ett slag för de starkare nyanser som ger fotograf, stylist och de andra leverantörerna mycket att jobba med. Den bohemiska brudklänningen i spets är vacker och traditionell och inslagen av färg har i första hand applicerats på makeup, blommor, dekorationer och bakverk. Vi dyker direkt in, för vi har en hel del bilder att gå igenom i dagens inlägg!

trycksaker + design + inbjudan
meny + invite + tryck

Hur fina är inte dessa handmålade trycksaker som Leintjes skapat? Trots att flera olika färger använts så hålls temat samman av det genomgående användandet av akvareller och typsnitt. Det är verkligen något speciellt med handmålat!

bohemian + plåtning + grafiskt
bohemian + industrial + plåtning
fåtölj + kungsfåtölj + backdrop

En överblick över den snygga lokalen. De ruffa väggarna balanseras av en orientalisk matta och en brudbåge av obehandlad björk. Vi gillar hur leverantörerna fått in både in inslag av naturen och den traditionella mattan.

blommor + florist + torkade
closeup + makeup + hair

I en lång spetsklänning från Modern Romance Bridal är bruden sinnebilden av den bohemiska drömmen. En busig halv håruppsättning med lösa slingor som ramar in hennes ansikte. En makeup i dova färger fulländar looken. De färgglada blommorna drar ögat till sig, men tar ändå inte fokus från bruden.

bukett + torkade blommor + bukettinspo

Vi tar en närmare till på de bohemiska smyckena. Örhängena är formade som drömfångare, och både pärlorna samt stenarna på ringarna fångar upp färgerna i blomsterbuketterna. Genomtänkt och precis lagom vågat tycker vi.

smycken + accessoarer + detaljer
rosor + blommor + flowers
spetsklänning + spetsdetaljer

Letar du efter en bröllopsfotograf? Missa inte att spana in dessa duktiga kreatörer:

Prana fotograf bröllop

prana foto

Fotograf i Stockholm

fotograf stockholm

paulina gabre

Fotograf i Stockholm

matilda audas fotograf umeå

Matildas tillvaro

Fotograf i Umeå


brudklänning +bride + dress + designer
lace + lace dress

Tunna meshdetaljer håller spetsen på plats och får mönstret att framstå som målat på modellens kropp. Nedan får vi se makeupen lite närmare, färgerna har matchats perfekt med hennes hudton.

ögonskugga + ögon + frisyr
lastpallar + picknick + dukning

Vi får marockanska vibbar av dukningen som ställts fram på lastpallar mitt på golvet, omgiven av kuddar och ljuslyktor. Materialvalen och det minst sagt annorlunda porslinet förstärker industrikänslan och får hela temat att framstå som genomtänkt men samtidigt spontant - we love it!

sten + marmor + trä
linne + material + meny
boho + rustik + industri
tablesetting + bordsdukning
ljuslyktor + lights
cake + cupcakes + dessert

När det kommer till tårtan och bakverken kommer färgerna verkligen till sin rätt. Buffén för de påhittade gästerna står uppdukad intill den karga industriväggen och här kommer de naturliga trädetaljerna tillbaka. Vi ser även ett stort orange tygsjok som korresponderar med färgerna i blomsterarrangemangen.

bröllopstårta + wedding + cake
bagels + cupcakes + muffins

Det ser sååå gott ut, håller du inte med? Medan vi går och tar oss en fika så hoppas vi att du blivit lika inspirerad av det här inlägget som vi, och om någon detalj stod ut lite extra så finns leverantörerna listade längst ner i inlägget.

bagels + model + photoshoot

Fotograf: Valerie Visschedijk photography
Bröllopsplanerare: BEST DAY EVER Events
Bröllopsklänning: Modern Romance Bridal
Trycksaker: Leintjes