Bröllopsinspiration Från Ett Somrigt Island

Inlägget innehåller adlinks

Mitt ute i Atlanten hittar vi Island. Ett land som de senaste åren mer eller mindre exploderat på sociala medier. Hit har man åkt för turism, naturen, förlovningsfotograferingar, destinationsbröllop, elopements och spännande upplevelser. På Island finns det mycket av sånt som inte riktigt hittas nån annanstans.

Just nu är vi något begränsade att resa på grund av pandemin. Men vi får njuta av en resa dit genom dessa bilder och text istället. Planeringen och längtan är en del av bröllopsvärlden och att få bygga upp förväntningar under en lång tid är en del av det roliga. Så även då många nu inte kan sätta några fasta datum för bröllop i Sverige eller ett äventyrligt elopement på Island, så kan vi alltid börja spåna på hur ett sådant bröllop, elopement eller förlovningsfotografering hade kunnat se ut.

elopement island
elopement island sommar
förlovningsfotografering island

Den största frågan för ett bröllop på Island, vilken årstid vill ni gifta er i? Kontrasterna mellan sommar och vinter på Island kan inte bli större. Båda säsonger är helt slående vackra, men på väldigt olika sätt. En fördel med att börja planera ett bröllop nu, det är att tiden finns till ert förfogande. Djupdyk i hur Island ser ut på vintern och spana in sommarens sätt att väcka Island till liv. Och när ni bestämt er, då kan ni börja planera bröllopet så det blir precis så som ni önskar.

elopement island natur
naturelopement klädsel
naturelopement island

Någon som tagit tillfället i akt att fotografera Island under dess sommardagar är fotografen Hellen Oliveira Photography. I dessa bildserier ser vi en rad olika naturmiljöer (och par) som kan inspirera till ett sommarbröllop här. Vi är inte svåra att övertyga om att det här är en otrolig plats som gjort sig förtjänt av sitt omtalade rykte världen över.

naturelopement
elopement naturelopement
naturelopement klädsel

Inspireras av klänningarna från det här inlägget


bröllop gul klänning
klädsel bröllop
gul klänning bröllop

Den här lilla dalen med ett vattenfall i bakgrunden ser verkligen ut som att det är taget ur en sagovärld. Vilken natur!

strandelopement klädsel

Skulle du vilja ordna ett bröllop, elopement eller en fotografering av nåt slag på Island? Berätta gärna om dina tankar i kommentarerna!

elopement strand klädsel

Fotograf: Hellen Oliveira Photography
Klänning: Ivy & Aster