Destinationsbröllop i Spanien: Stine + Eskil

Det norska paret Stine och Eskil är ett av många brudpar som valt att anordna ett destinationsbröllop i ett annat land. Ett bröllop där de bjudit in släkt och vänner för att fira in framtiden tillsammans och njuta av en semester i samma veva. Destinationen blev Malaga i Spanien. När man anordnar ett bröllop utomlands är det smart att anlita en bröllopskoordinator. Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta rätt bröllopsleverantörer i sin egen hemstad, tänk då hur avancerat det kan bli i ett helt annat land. Stine och Eskil valde den norska bröllopskoordinatorn Emma Luxury Weddings som bott och arbetat med bröllop och event i Spanien i snart 10 år. Vi kastar oss in i dessa bilder från Amanda Watt Photography och njuter av ett varmt bröllop på spanska kusten.

Stine hade svårt att välja mellan den bohemiska stilen och vintagestilen i början. Hon ville inte åt en rustik look, utan sökte mer efter någonting elegant som helhet för bröllopet. Palmträd blandat med pampasgräs och gulddetaljer fick stå för dekoren och brudklänningen hon valde känns som en perfekt blandning mellan bohemiskt och vintage, håller du med?

Vilken härlig brudbukett!

Lokalen för bröllopet hyrdes exklusivt för bröllopets alla gäster mellan klockan 11 - 03 på natten. När det var dags för cocktails överraskade bruden Stine sin nyblivna man med den bästa present han kunde tänka sig - liveframträdande av “Elvis“. Elvis sprang ut och började sjunga Eskils favoritlåt, och sen var festen igång på riktigt.

elvis bröllop
elvis bröllop

Tack Stine och Eskil för att vi fick dela era bröllopsbilder!

elvis bröllop