Schalins of Sweden - En Skimrande Värld Med Vackra Ringar!

I samarbete med Schalins of Sweden


Att välja vigselring till bröllopet är inte alltid så lätt. Precis som när det gäller brudklänningar, så finns det SÅ mycket att välja mellan där ute! Idag tänkte vi spana in några ringar från Schalins of Sweden som har brett sortiment av bland annat släta ringar, flerfärgsringar, mönstrade ringar, diamantringar och ädelstensringar. Vi tänkte djupdyka i de två senare kategorierna idag; diamantringar och ädelstensringar.

En vigselring symboliserar ert giftermål och er framtid tillsammans. När du tittar på ringen ska du fyllas av glädje och det är en av de få saker du rent fysiskt tar med dig efter bröllopet och kommer vara vid din sida, precis som din partner, under en väldigt lång framtid. Ringen ska dels vara i en design som du kommer älska många år framöver, men också vara praktisk i just din vardag. Kanske är en diamant som sitter upphöjd inget för dig, utan du vill satsa på en ring med minimal upphöjning istället? Alla har vi olika smak och preferenser och som tur är har Schalins of Sweden något för alla. Har man skapat ringar sedan 1944, så har man koll. Nu tar vi en titt på ett urval av deras ringar!

Ringen “Love 05“

Ringen “Love 05“

I’m in Love

Ringen ovan och nedan tillhör serien I’m in Love, som är en kollektion med nätta och elegant vigsel- och förlovningsringar. I skrivande stund finns det 18 olika varianter i rött och vitt guld.

Ringen “Love 12“

Ringen “Love 12“

Fler exempel på ringar från I’m in Love-serien syns nedan.

Tre ringar från serien I’m in Love.

Tre ringar från serien I’m in Love.


Vi fortsätter titta på ett gäng blandade favoriter från Schalins sortiment.

Den hjärtformade ringen “Nova“.

Den hjärtformade ringen “Nova“.

Ringen “Blåklint”

Ringen “Blåklint”

Ringen “PK3”.

Ringen “PK3”.

Ringen “PK11”.

Ringen “PK11”.

Ringen “PK70”.

Ringen “PK70”.

PK70 tillhör serien Store Collection och är en maffig ring som vi knappt kan slita blicken från!

Schalins of Sweden säljer enbart sina ringar via återförsäljare, både fysiska butiker och butiker på nätet. Just Store Collection kan dock endast upplevas i fysiska butiker.

Ringen “PK70”

Ringen “PK70”

Ringen “PK41”.

Ringen “PK41”.

  1. Pisa Allians. 2. Fjällbrud MG031. 3. Fancy. 4. Maui.


Fairytale

Förutom ett hav av diamantringar, så har Schalins också en serie med ädelstensringar i flera olika stilar. De kallar serien Fairytale. De tre ädelstenarna du kan välja mellan är en puderrosa morganit, havsblå akvamarin och en färglös beryll. Välj sedan mellan vitt guld, rött guld, eller roséguld och bland de 13 olika stilar på ringar som finns. Nedan hittar du några av dem.

Ringen “Fairytale 2 - Morganit”

Ringen “Fairytale 2 - Morganit”

Ovan syns den rosa ädelstenen Morganit på en skena i vitguld prydd med diamanter. Nedan syns en likadan ring, fast med den blå stenen akvamarin. Vilken tycker du är snyggast?

Ringen “Fairytale 2 - akvamarin”

Ringen “Fairytale 2 - akvamarin”

“Fairytale 3 - beryll”

“Fairytale 3 - beryll”

3 x Fairytale med rosa morganit

3 x Fairytale med rosa morganit


RingTailor

Skulle du mot förmodan inte hitta den där drömringen du fantiserar om, så kan du alltid designa din ring själv med hjälp av Schalins tjänst RingTailor. Det är en tjänst som du enbart hittar via Schalins återförsäljare och där du genom olika val kan skapa en ring från grunden RingTailor-appen via en iPad i butik. Vi på Sisters in Law har själva provat på detta och det är så kul! Det finns många val man kan göra och man ser dessutom priset i realtid och kan anpassa ringen utifrån en eventuell budget. Som vi alla vet är diamanter och guld dyrt, men det finns många olika sätt att dra ner på kostnaderna men ändå få en riktig blingkänsla. Rådfråga en av Schalins återförsäljare om du har några funderingar.

ring_tailor_header.jpg

Läs mer om RingTailor via knappen nedan samt hitta en lista på de återförsäljare som har tjänsten hos sig just nu!


Hittade du någon favoritring av de ovan? Vi kan rekommendera att följa Schalins of Swedens fina Instagramflöde för daglig, skimrande inspiration!

Du hittar dem på @schalinsofsweden

Skärmavbild 2020-07-09 kl. 18.17.18.png