Stylad Fotografering Med Marockanskt Tema i Kalifornien

Innehåller reklam / adlinks


I mars 2020 fotograferades detta stylade bröllop i Joshua Tree, Kalifornien. Leverantörernas tolkning av det marockanska temat känns modern och pigg. Tidigare har vi associerat temat med mörka färger och tunga, överdådiga dekorationer. På bilderna vi får se idag känns allt ifrån stylingen till dukningen lätt, ledig och trendig. Fotograf Paulina Perrucci Photography tog med sig sina modeller och en dromedar ut på sanddynerna för att fånga ljuset.

öken + desert + sunset + Morocco
couple + brudpar + Kalifornien

Brudklänningen med sina vida ärmar har en genomgående spets med blomstermönster som framträder extra tydligt på de tunnare partierna. Brudens hår är enkelt stylat med mjuka vågor och vi gillar kombinationen av utsläppt hår och långa örhängen som vi inte ser allt för ofta i bröllopssammanhang. Brudgummens sandfärgade kostym har precis rätt nyans för att stå ut mot bakgrunden och den krispiga vita skjortan ger ett fräscht intryck. Looken blir komplett med bruna skor.

kamel + camel + Marocko + Morocco
sunset + Morocco + desert + Sahara
bohemianbride + bohobride
öppenrygg + öken + marocko

Öppen rygg, släp och spets - vad mer kan man önska sig av en brudklänning. En enkelt siluett som smickrar figuren och låter styling och accessoarer får sin tid i rampljuset. Den bohemiska looken har verkligen tagit ett grepp om klänningsmarknaden de senaste åren och är ett populärt val för blivande brudar, vi gillar att se att looken kan åstadkommas med enkla medel och passa med många bröllopsteman.

spetsklänning + bröllopsklänning + spets

Dromedarer är ståtliga djur. Dagens tredje modell verkar ta händelserna med ro och njuta av sin nya karriär framför kameran. De mänskliga modellerna ser också bekväma ut med sin nya kollega och med varandra.

dukning + tallrikar +takkrona

Drömmer du om att gifta dig på plats i Marocko så finns massor av vackra platser att överväga. I Marrakech finns otaliga glamourösa hotell och ännu fler traditionella riads för brudparet som vill hålla middagen på ett hustak i medinan. Längre söder, i Sahara öknen, finns campingställen som specialiserar sig på större grupper tex konferenser och bröllop där dina gäster kan bo i lyxiga tält och se solen gå ner över sanddynerna från kamelryggen. Men nog om den marockanska drömmen, låt oss titta lite närmare på dukningen och trycksakerna i den här fotograferingen!

tablesetting + torkade blommor + ljusafärger

En intim bröllopsmiddag för 6 personer med handskrivna menyer som verkligen sätter tonen för temat. Vi gillar texturen på duken som tack vare sin neutrala färg står ut precis lagom och kontrasterar de torkade blommorna på ett snyggt sätt. Glasen går i samma ton som underläggen och menyerna, för att bibehålla den röda tråden. Den magnifika blomsterkronan över bordet ger ett effektfullt intryck och är något du med kreativa fingrar säkert kan DIY:a med hjälp av torkade växter och pappersdekorationer.

centerpiece + torkade blommor
meny + ljus + dekor
kalligrafi + inbjudan + skrivstil
färgtema + marockanskt

Söker ni efter en fotograf till ert bröllop?

Spana in följande talanger och låt er inte begränsas av deras geografiska plats. De flesta fotografer reser mer än gärna till platsen för ett bröllop, säkerligen även till Marocko.

fotograf_östersund.jpg

Amanda Freskgård

Bröllopsfotograf i Östersund

martin_k_1 (4).jpg

Prana foto - martin K

Bröllopsfotograf i Stockholm

fotograf umeå.jpg

Matildas Tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

trycksaker + inbjudningskort
invitation + trycksaker
vigselring + ringar + weddingrings

Liknande vigsel- och förlovningsringar från
Schalins of sweden

blivande brudpar + förlovade + brud

Fotograf: Paulina Perrucci Photography.
Koordinator: The Shootout Society.
Plats: Nowhere California.
Klänning: BHLDN.
Florist: Cultivated By Faith.
Inbjudningskort: Minted.