Stilren Bröllopsdukning i Mörka Toner och Färgstarka Detaljer

Det är alltid lite extra kul att se ett bröllop i mörkare toner. Även då mörka bröllopsfärger är vanligt på höst- och vinterhalvåret, så är ljusa kulörer fortfarande ett dominerande färgval inom bröllopsvärlden. Kanske just på grund av att vår- och sommarbröllop dominerar. Men när dagarna blir mörka tycker vi om att omge oss med mörkare miljöer, precis som att vi plockar fram de ljusa pastellerna när våren knackar på. Det hör säsongen till helt enkelt. Men även då den här fotograferingen har sina bastoner i en mörkare färgskala, lyfts stämningen upp i nyanser av rött, rosa och ljusblått. På så sätt känner vi att denna bröllopsinspiration passar ett bröllop oavsett säsong!

bordsdukning bröllop
porträttfoto bröllop
bordsdukning bröllop
bordsdukning bröllop moody

Blommorna som valts är en färgklick bland de mörka tallrikarna och besticken. Helheten känns varm och välkomnande, och bordsduken påminner oss nästan om ett friskt hav. Att de större tallrikarna är i glas hjälper dukningen att kännas luftig och stilren. Dessutom känns det helt rätt att dukningen saknar större mönster när det händer så mycket annat på bordet.

bordsdukning blommor bukett
bordsdukning bröllop ljus

Visst går dett att få till en exklusiv, avancerad dukning med små medel! Perfekt för de som inte vill spendera hela dagen med att ställa upp dekoration efter dekoration på borden. Lägg lite extra tid på att planera dukningen i förväg, våga välj en duk där det händer något i, spana efter en extra vacker vas och sätt färg på sånt som annars kanske brukar vara neutralt.

Vårt bästa tips är alltid att åka runt till era lokala second handbutiker för att se vad som kan hittas där. Det är både miljösmart och snällt mot plånboken. En second handbutik har inte bara vintagedekorationer som sorterats bort från någons vind, utan det går att hitta riktigt fina och moderna saker också. Det finns något för alla.

moody bordsdukning blå
bordsdukning bröllop
ljust bröllop inspiration

Vilka färger satsar ni på till ert bröllop?

porträtt bröllop

Fotograf: Morgan Caddell Photography
Bageri: 10 Bloom Cakes
Trycksaker: Cute Buttons
Möbeluthyrning: Cottage Luxe
Skönhet: Wedded kiss
Linnetyg och dukar: CE Rentals
Florist: Wild Flora Farm
Bröllopskoordinator: Harmony Weddings and Events
Florist: Barn of Chapel Hill
Lokal: Barn of Chapel Hill at Wild Flora Farm