Stylad Fotografering Med Filmestetik i Provencal På Franska Rivieran

Kreatörerna bakom den stylade plåtning vi ska få ta del av idag är tre proffs inom sina respektive områden. När en bröllopsfotograf, en bröllopsplanerare och en florist kombinerar sina kunskaper uppstår magi! Platsen de valde för fotograferingen är The Bastide du Roy på franska rivieran, en byggnad som härstammar från 1600-talet och har tillhört såväl kungligheter som rockstjärnan Mick Jagger. Temat var filmestetik, och målet att fånga den känslan på analog film, snarare än digitalt foto. Att fota analogt ger en vackert mjuk och romantisk känsla i bildspråket, vilket du kommer att se i dessa bilder. Fotografen Sarah Stefani’s nyfunna kärlek till film ledde vägen när våra kreatörer förverkligade sina drömmar en varm septemberdag 2018.

Frankrike + Provencal
elegant + spetsklänning + brudklänning
brudgum + plåtning + kavajslag
first look + behind the scenes

Att gå igenom bilderna var som att koppla ihop punkterna i en storyline för en film, precis som kreatörernas vision. Ruta för ruta, ser vi hur “first look” hade sett ut om modellerna Cris-Lou and Matthieu varit en brudpar. Vi kan föreställa oss tonerna av filmmusiken, kan du?

förväntan + elegans + stylad fotografering
first look + blivande brud
leende + kärlek + lycka + hårsmycke
brudklänning med släp + släp

Det perfekta sättet att fotografera ett släp i sin fulla prakt! Floristen har gjort ett utomordentligt jobb med att matcha buketten, blomsteraccessoarerna och dekorationerna med miljön, allt i perfekt harmoni med gårdens trädgårdsmiljö.

öppen rygg + brukettinspo
brudbukett + pastellfärger + textur
herrgård + slott + 1600tal
modeller + stylad fotografering
sagobröllop + trädgård
brudbåge + vigselbåge

I trädgården satte teamet upp en vigselbåge av prunkande blomster, och en tedukning som hade gjort Alice i Underlandet grön av avund. Bilderna har en modern sagokänsla som passar filmtemat.

blomsterbåge + rosor
afternoon tea + tebjudning
människans bästa vän + hund
vigselring + detaljer
dukning + levande ljus

Tänk dig en intim bröllopsmiddag hä. Med levande musik, porlande vatten från den lilla dammen och ett milt susande i träden medan solen sakta går ner. Dukningen går i rosa och vita toner som ger ett romantiskt intryck och passar perfekt in i denna trädgårdsmiljö. Pastellfärgerna framhäver materialvalen som går från linne till silke.

linne + silke + material
bröllopsmiddag
pasteller + rosa dukning
tårta + fika + bakverk
mrs + mr + bröllopstårta
cupcakes + muffins + bakat

Bröllopstårtan, bakverken och personliga texten är så vackra att de nästan vore synd att äta! Vi uppskattar verkligen när så mycket fokus lagts på detaljerna, och hoppas att teamet njöt av en god fika efter avslutat jobb!

kex + personligt
trycksaker + stationairy
ring + diamant + karat
skor + högklackat
bukettinspiration + blommor + inspiration

Teamet hade planerat två outfits till bruden. Förutom den första brudklänningen med släp gav de henne en tvådelad ensemble och lät henne smyga runt barfota i trädgården. För att ge plåtningen ännu en dimension skapade floristen en kjol där blommorna var invävda framtill, ett arbete som tog timmar! Som en vild prinsessa rör sig modellen i trädgården och vi älskar känslan i dessa bilder som utgör ett härligt komplement till de övriga bilderna. Kanske kan det vara något att ta med sig till de som planerar sin bröllopsfotografering, att göra ett ombyte för mer variation i bilderna.

spegelbild + fotografering
hantverk + natur
tvådelat + naturskön
prinsessa + naturlig + barfota

Fotograf: Sarah Stefani.
Bröllopsplanerare: Laetitia Caroline.
Florist: Laëtitia Ricci Floral Creation
Plats: Bastide du Roy Event.
Design & dekorationer: Galerie Gismondi Paris.
Kalligrafi: Dilani Schipper Photography & Design.
Mat: France Meunier Biscuiterie och Shanty biscuits.
Tårtdesigner: Emilie's Cookies.
Ringar: Volterra.
Brudgummens klädsel: Accord parfait.
Skor: Dessine moi un soulier.
Bröllopsklänning: Martine Toledano.
Makeupartist: Amandine Baron.
Blomsterdesign: Ricci Floral Creation.