"Corona Can't Cancel Our Love" - Ett Avslappnat Stylat Bröllop I Elegant Stil

Ljuset, bröllopstårtan, blommorna, dukningen, trycksakerna, den snygga byxdressen på bruden och den avslappnade looken på brudgummen - vi älskar ALLT med den här fotograferingen! I en tid när bröllop blir framflyttade på grund av Coronapandemin så vill vi på Sisters in Law, likt många kreatörer världen över, ändå inspirera brudpar att ändå gifta sig även om festligheterna måste vänta. Det behöver varken vara avancerat eller påkostat. Det kan handla om en champagne-picknick mitt i skogen, där ni genomför en egen liten ceremoni precis så som ni själva vill. Även om det bara är ni, så rekommenderar vi ändå att boka en fotograf för tillfället så att ni kan titta tillbaka på stunden under många år framöver och även kunna dela med er av bilderna till nära och kära.

Bröllopskoordinatorn Best Day Ever Event i Nederländerna ville tillsammans med fotografen Angela Bloemsaat - Love Story Photography inspirera till mindre bröllop i Coronatider och har skapat en stylad scen med massor av fin och avslappnad bröllopsinspiration i en elegant stil.

vit byxdress brud bröllop

Först och främst - hur snygg är inte den vita byxdressen?! Vi har väntat och väntat på att få se en byxdress i ett av de riktiga bröllopen vi publicerar här på Sisters in Law, men än så länge har vi inte sett någon brud välja detta. Kanske är 2020 året då det sker?

brudbukett många färger
coronabröllop 2020
vit byxdress brud bröllop

Igen - hur snyggt?!

vit byxdress brud bröllop
hängslen klädsel brudgum

Den avslappnade stilen på brudgummen passar perfekt in i både landskapet och till brudens klädsel.

coronabröllop avslappnad klädsel brudgum
Corona can't cancel our love_Angela Bloemsaat - Love Story Photography_Simone & Saulius - corona cant cancel our love- Angela Bloemsaat Love Story Photography-53_big.jpg
coronabröllop
vit byxdress brud bröllop
vit byxdress brud bröllop
bröllop dukning inspiration bröllopsblogg

Ni vet den där champagne-picknicken i skogen som vi skrev om i början av inlägget? Det kan ju lika gärna ske på en strand, i en park eller varför inte på er egen balkong?

picknick bröllop strandbröllop

Lägg märke till att trycksakerna och bröllopstårtan matchar varandra i både former och färger. Det är såna detaljer som gör att helheten känns så mycket starkare.

bröllopstårta
change the date bröllop
strandbröllop picknick

Hur går tankarna hos er som fått flytta fram era bröllop? Vi vill gärna veta! Skriv en kommentar eller maila till oss på info@sistersinlaw.se. Kanske har ni tips och tankar som kan inspirera andra?

Corona can't cancel our love_Angela Bloemsaat - Love Story Photography_Simone & Saulius - corona cant cancel our love- Angela Bloemsaat Love Story Photography-62_big.jpg

Fotograf: Angela Bloemsaat - Love Story Photography
Bröllopskoordinator: BEST DAY EVER Events
Vigselförrättare: True love wedding
Bröllopstårta: Cheffi's pasteries
Trycksaker: Jessica Doornbos