Urbant Bröllop Med Vackra Blomsterarrangemang

Urbana bröllop ligger oss varmt om hjärtat, kanske är det för att de är så tillgängliga och lätta att hämta inspiration från. Ett urbant bröllop är i grund och botten detsamma, men beroende på vilken stad man väljer så kan bröllopen skilja sig åt som dag och natt. I urbana miljöer är det staden som sätter den största prägeln, tycker vi. Man väljer ju sin stad av en anledning - antingen för att den är vacker eller så har man en personlig anknytning till platsen. Eller så har man en helt annan anledning, men oavsett varför man väljer sin plats så finns det en ton och känsla där som bara väntar på att få framhävas.

Idag ska vi få se vad Minneapolis har att erbjuda i bröllopsväg. Paret Megan och John valde att lyfta sin hemstad i sitt bröllop, därför valde de även att ta en sväng i staden för lite porträttfoton. Hela deras bröllop är byggt på personlighet från både dem och deras vänner. Båda två hade en önskan om att vilja lyfta fram även de runt om dem, och få hela bröllopet att bli en stor fest där alla kände sig delaktiga och representerade. En fin tanke att ha med sig i bröllopsplanerandet. Vi människor formar ju varandra, och att basera delar av sitt bröllop på nära och kära var parets sätt att hylla de omkring dem.

bröllop+förberedelser+smink
bröllop+förberedelser
bröllop+förberedelser
bröllop+first look+klänning
bröllop+first look+blommor
bröllop+first look+klänning
bröllop+first look
bröllop+first look
bröllop+first look+porträtt
bröllop+first look+porträtt
bröllop+porträtt

Blommorna stod i fokus, paret hyllar Molly på Northerly Flora som skapade brudbuketten, blomsterdekorationerna på borden och blomsterbågen. Vi blev helt hänförda när vi först såg bilderna, tänka sig att blommorna vuxit och plockats i Minneapolis!

bröllop+porträtt+bukett
bröllop+detaljer+gästbok
bröllop+gästbok

Brudparet berättar:

We wanted to keep things pretty informal and fun and make it a relaxed reception so our meals were served station style so people could mingle and eat as they wanted. We had a few different desserts including delicious cupcakes by Sammy's Sweets, a Kransekake from Taste of Scandinavia and North Mallow s'mores bar for dessert.

We wanted to make it a fun celebration for everyone! It was important for us to make things as stress free as possible for everyone involved. Our friend Kelly officiated the wedding and it was such a sweet and funny ceremony.

bröllop+dessertbord
bröllop+tårta
bröllop+dessertbord
bröllop+vigsel+vigselbåge
bröllop+vigsel+vigselbåge
bröllop+vigsel+vigselbåge
bröllop+vigsel+vigselbåge

Fotograf: Eileen K Photography
Bageri: Taste of Scandinavia
Florist: Northerly Flora, Sammy's Sweets
Catering: The Green Mill
Klänning: Flutter Boutique
Speciell mat: North Mallow
Bröllopskoordinator: Dos Goats Plans
Vigselplats: Watson Block