Elegant Bordsdukning För Bröllop I Vitt

Inlägget innehåller annonslänkar.


Att duka ett bord är nåt som vi på Sisters in Law tycker är väldigt roligt. När det kommer till bordsdukningar får kreativiteten ta plats och fantasin löpa fritt. Vare sig det gäller bordsdukningar för bröllop eller för en middag med grannarna så känns det alltid lite extra kul att lägga ner lite tid på att få ett fint bord. Men även då vi tycker det är kul, betyder inte det att vi också stöter på problem då och då. Att veta i vilken ände man ska börja att planera, vilka färger man vill fokusera på, hur mycket dekorationer ska stå på bordet?

Vi brukar börja med att tänka efter vad det är som ska ätas. På så sätt kan vi åtminstone få en överblick över vad för tallrikar och bestick som ska finnas med på bordet. Är det en middag med flera rätter, fundera på om ni vill ha allt porslin framme från början eller om det är nåt som ni vill plocka fram vartefter rätterna är klara. När allt det praktiska är utrett är det dags att börja leta inspiration - och det är här dagens inlägg kommer in! När vi såg dessa foton från Bruna Kitchen Photography blev vi så inspirerade till att någon gång inom kort slå till på en dukning i vitt. Vi är så imponerade över hur leverantörerna har fått ihop en händelserik och snyggt komponerad dukning med så få kulörer. Åh, och så älskar vi hur det gröna verkligen gifter sig med det guldiga i besticken. Det är en fröjd för ögat!

dukning+vitt+bröllop
dukning+vitt+bröllop

Produkter för en liknande bordsdukning


dukning+vitt+bröllop
bröllop+vitt+blommor

Letar du efter dekorationer att fylla ditt bord med? Spana in dessa leverantörer:

Rental stories + porslin

Rental stories

Unika hyrprodukter till ditt event!

Tryckstudion+%2B+trycksaker

Tryckstudion

Trycksaker till festen!

dukning+vitt+bröllop

Även tårtan har fått en chic look till sig. Vi är för evigt så otroligt imponerade av hur bagerier får till marmoreffekten på en tårta. Just den här tårtan har Marvelous Cakes gjort. Kanske är den här designen nåt att ge sig på i nästa tårtbak?

tårta+bröllop+marmor
tårta+vit+bröllop+marmor

Fotograf: Bruna Kitchen Photography
Makeup artist: Rose gold bridal beauty
Tårta: Marvelous Cakes
Bröllopskoordinator: Vanessa Martins Photography, My designer Jacqueline, The Hopeful Romantic Events
Klänning: A & BE Bridal Shop
Calligrafi: Write This Way Calligraphy
Florist: Bon Vie Floral Design
Lokal: The French Soiree
Annat: Happy Day Goods