Stylat Bohemiskt Elopement I Trädkoja

Minns du historien om Peter Pan, pojken som inte ville bli vuxen och hans älva Tingeling? När vi för första gången såg bilderna från den fotografering som vi ska dela med oss av i dagens blogginlägg flög våra tankar omedelbart till Landet Ingenstans. Kanske har Peter och Tingeling faktiskt vuxit upp, fallit för varandra och ordnat ett elopement på denna sagolika plats?

Leverantörerna bakom dagens fotografering packade sin fotoutrustning, kläder och makeup och styrde ut i skogen till det som ser ut att vara en trädkoja för vuxna (eller lite större barn). Bilderna som Jisca Kuijpers tagit har en inspirerande, bohemisk känsla och stylingen står Lots of Love Styling för. Låt oss ta en titt!

gran + skog
spets + spetsklänning
brudkl%C3%A4nning+%2B+br%C3%B6llopskl%C3%A4nning
l%C3%B6ften+%2B+vows
koja + skog + stuga

Vi är så förtjusta i valet av location! Huset är byggt av trä som fått behålla sin naturliga struktur som skapar karaktär. Vi hade inte tackat nej till en weekend i denna skogskoja.

trycksaker + flatlay
adventure + äventyr

“You are my adventure”. De graverade armbanden är en personlig detalj som är så romantisk och speciell. Det äventyrliga temat passar perfekt i dagens fotografering. Kalligrafin och äventyrslusten framkommer även i dukningens detaljer längre ner i inlägget.

terrass + balkong
bukett + bukettinspo
hatt + styling

Brudens spetsklänning med långa trumpetärmar är bohemiskt romantiskt och alldeles sagolik. Stylat med en ljus fälthatt får hon en väldigt cool look. Brudgummen är avslappnat klädd i ljusa byxor, vit skjorta och mörk kavaj. Som brudgum behöver du inte ha en matchande tredelad kostym. Trivs du bättre i andra färger eller snitt så tycker vi att du ska utforska dina alternativ.

ring + smycken
brudpar + couple
spetsdetaljer + öppen rygg
skjorta + ljus kostym
skor + skinn + accessoarer

Vi tycker att brudgummens skor var en speciellt rolig detalj. De tre olika nyanserna av läder fångar upp färgerna i hans outfit. Liknande har vi sett i secondhandbutiker runt om i Sverige. Ett hett tips är att leta där eller i äldre släktingars garderober om du är på jakt efter ditt “något gammalt”.

porträtt + fotografering
armband
löften + vigsel
makeup + örhängen

Bruden har fått en makeup med friskt, rosiga kinder som passar utomhustemat. Looken är komplett med markerade röda läppar och långa mörka fransar. De enkla accessoarerna låter klänningen stå i fokus.

vigsel + ceremoni
sunset + vigselbåge

Ceremonin hölls i en ljus skogsdunge där solljuset filtrerades mellan trädgrenarna. En enkel vigselbåge med blomsterdekorationer är ibland det enda som behövs. Ni som har gäster närvarande kan lägga ut filtar eller ställa ut bänkar och pallar för att skapa sittplatser i naturen.

elopement + skogselopement
skinnjacka + styling
vintage + thriftstore
dukning + donuts
munkar + dessert
bröllopstårta + wedding cake
table setting + bordsdukning

Det dukade bordet går helt i samma tema som stylingen. Tavlan med munkar är en rolig detalj som vi sett på flera ställen på sistone. Bordet dekorerades med orkidéer och torkade blommor i en härlig mix.

Duken av papper är ett kreativt inslag som vi gillar och på bordskanten fortsätter kalligrafin som vi såg på trycksakerna. Man skulle kunna lägga fram pennor på bordet till gästerna och låta dem skriva hälsningar direkt på duken. Som en gästbok i riktigt stort format.

kalligrafi + handstil
bröllopsmiddag + middag

Hoppas ni gillade detta inlägg lika mycket som vi gjorde och blev inspirerade till ert egna mysiga skogsbröllop!

Fotograf: Jisca Kuijpers
Styling: Lots of Love Styling
Florist: Flora Lisa
Make up & hår: Roos Wessel
Brudklänning: Wild Love Bridal
Smycken: Atelier 10-line
Skinnjacka: AIM your WEDDING
Kostym: DAREcustomsuits
Kalligrafi: Maxcript
Catering: Gerlinde Bakt