Romantiska Bröllopsportätt Med Vintagekänsla: Florencia + Devin

Big Cottonwood Canyon utanför Salt Lake City är som hämtat ur ett resemagasin. Hit vallfärdar människor för att vandra, cykla mountainbike och åka skidor, men Florencia och Devin tog sig till Big Cottonwood Canyon av en helt annan anledning. Paret hade planerat att gifta sig i december 2020, men valde med anledning av Covid-19 att ställa in sitt bröllop. De gifte sig helt utan gäster och fest men ville ändå föreviga sin stora dag på bild. Tillsammans med bröllopsfotografen Moments By Mya tog sig paret upp i bergen för en romantisk porträttfotografering med vintagekänsla och solnedgången som bakgrund.

brudgum + kostym + kavaj
brud + håruppsättning

Det mjuka ljuset av solens sista strålar gav klipporna en varm nyans dagen till ära. Florencia och David var båda sobert och elegant klädda inför fotograferingen. Vi kan bara tänka oss hur paret kände sig när de varit tvungna att ställa in sitt planerade bröllop så nära inpå. Vi tycker att de gör helt rätt som ändå ordnar en romantiskt fotografering och vi är väldigt glada för att vi får ta del av den!

bergsmiljö + mountains
view + utsikt
kärlek + love

Bruden bär en lång, vit klänning helt täckt i spets. Den korta ärmen och V-ringningen ger ett avslappnat och bekvämt intryck som fulländas av den eleganta håruppsättningen. Hon har valt enkla, klassiska smycken och en neutral makeup som framhäver hennes naturliga skönhet.

mountain + outdoors
hug + embrace + kram
ring + wedding ring
couple + brudpar

Brudgummens dovt blå kostym passar den naturliga känslan i bilderna. Looken får en modern touch av en mönstrad slips som bryter av det i övrigt enfärgade temat. Paret är som hämtade ur en romantiskt film från 50-talet. Bilderna har en vintagekänsla som vi verkligen gillar.

kiss + love + kärlek
skog + skogselopement
hjärta + heart

Kärleken övervinner allt! Om det är något vi har lärt oss i år, så är det att saker och ting inte alltid blir som vi har tänkt oss. Men med vissa ändringar och justeringar kan det bli väldigt bra ändå. Har dina bröllopsplaner ändrats under året eller planerar du att gifta dig 2021? Lämna gärna en kommentar och berätta om era planer!

lycka + glädje + kärlek

Fotograf: Moments By Mya
Plats: Big Cottonwood Canyon
Brudklänning: Design av Tadashi Shoji, från Something Borrowed Bridal Rentals
Brudgummens klädsel: Mr. Mac