Intimt Elopement I Öknen Med Porträtt I Soluppgången

Inlägget innehåller reklam


Vi pratar ofta om golden hour och hur kvällssolen förgyller era bröllopsporträtt, men faktum är att den gyllene stunden inte bara sker en gång om dagen, utan två. Det guldiga och mjuka skenet uppstår ju även när solen ska gå upp. Vill ni som brudpar hellre slappna av på kvällen och umgås med era nära eller njuta av middagen bara ni två kan en morgonfotografering passa er. Nu under vintern när solen går upp mycket senare är det ju dessutom ännu enklare att få detta magiska morgonljus.

Exakt den tanken hade Rebekah och David som var tvungna att ändra sina ordinarie bröllopsplaner på grund av Corona och ha ett mindre bröllop. Istället för att ha porträttfotograferingen senare på dagen valde de att lägga den på morgonen så att de kunde spendera eftermiddagen och kvällen ostört med sina gäster. Såhär säger bruden om hennes och hennes brudgums intima bröllopsdag:

My favorite part of the wedding has to be the cold, calm quiet morning ride in a Jeep down some sketchy paths just to hear what we swear was a mountain lion. All while David was blindfolded and we stared at the stars, just waiting for the sunrise. The peace, the anticipation, the coolness, and the laughs. It’s got to be the best parts of marriage will feel like.

elopement nattbröllop
äventyrselopement
first look elopement

Wow, det här är inte en dålig plats för porträtt i soluppgången! Rebekah och David valde att ha sitt bröllop i en nationalpark inte långt från deras hemstad. De ville att naturen skulle spela en stor roll under deras bröllop, så valet av den här härliga platsen var inte svår att fastställa.

first look bröllop
first look idéer
first look bröllop
first look brudgum

Vi tycker fist look-foton är lika fina att titta på varje gång vi ser dem. Dessa stunder är alltid så fyllda med känslor och ofta väldigt intima. För er som brudpar är det ett fint minne att ha på bild.

bröllop elopement
elopement bergen
elopement skor
elopement brudbukett
porträtt elopement
elopement klänning
plats elopement inspiration
elopement äventyr
brudbukett rosa röd
äventyr elopement
bröllop kostym slips
bröstbukett brudgum
bröllop klänning

Accessoarer för den äventyrliga bruden:

Boots, & Other Stories

Boots, & Other Stories

Ryggsäck, Adidas by Stella McCartney

Ryggsäck, Adidas by Stella McCartney

trycksaker bröllop blommor

Söker du trycksaker till ditt bröllop? Inspireras av inbjudningskort och andra trycka ting hos Tryckstudion.

vigselbåge bröllop
intimt bröllop

När solen gått upp mötte brudparet sina gäster för att vigas.

vigsel bröllop
blombukett bröllop
vigsel elopement
bröllop vigsel kyss

Åh, vilket fint bröllop. En intim och enkel vigsel - ibland är det allt som behövs för att få ett riktigt lyckat bröllop.

Fotograf: Brit Nicole Photography
Klänning: Blue Bridal Boutique
Florist: Parie Designs
Plats för vigsel: Palo Duro Canyon State Park