Tidlöst Stylat Elopement Med Naturen Som Bakgrund

Att ordna en stylad fotografering är en fantastisk möjlighet för fotografer, bröllopsplanerare och övriga leverantörer att slå sina kloka huvuden ihop. Vi på Sisters in Law är så glada över att så många väljer att skicka in resultatet av sitt jobb till oss. Det bästa vi vet är att dela vackra och inspirerade bilder med er läsare. De bilder vi ska få se idag togs vid Olympic National Park i delstaten Washington. Temat är tidlös elegans och romantik. Leverantörernas mål var att brudpar ska kunna vända sig till bilderna för inspiration under en lång tid fram över. Upplägget är utformat som ett elopement där brudparet ger sina löften till varandra utan närvaro av gäster.

Modellerna vid dagens plåtning, Sarah och Jonathan, förlovade sig faktiskt i Olympic National Park. Paret träffades på en semester i Hawaii, där de insåg att de båda var studenter vid samma universitet i Washington och resten är historia. Bakom kameran under denna fotografering stod fotograf Brianna Parks Photography.

nationalparl + natur

Naturen gör oss aldrig besviken. Så majestätisk i sin vilda enkelhet, vi kan inte tänka oss en vackrare bakgrund.

elopement + stylat
bukett + bukettinspo
löften + vigsel + ceremoni

Dagens stylade elopement ägde rum på en brygga med sjön och bergen som vittnen. Sarah bär en brudklänning med långa ärmar och hög ringning i halsen. Materialet och spetsen ger en luftig känsla till designen. Hennes håruppsättning balanserar klänningens skärning och låter detaljerna stå i fokus. Jonathan matchar sina bruna skor och bälte med en krispig vit skjorta, mörka byxor och en slips i matchande nyans.

vittnen + fotograf
gifta + nygifta
kyss + kiss

Kärleken fullkomligt strålar i bilderna! Så kul för paret att få ett gäng extra porträttfoton till fotoalbumet dessutom. Vilket kvitto på ett fantastiskt arbete från alla inblandade, håller du inte med?

lycka + kärlek
husband +wife
modeller + models
detaljer + accessoarer
porträtt + bröllopsporträtt
wedding + bröllop

Vi applåderar leverantörerna för ett fantastiskt utfört jobb och ett vackert resultat. Hoppas ni hittar inspiration från denna fotografering!

rosor + brudbukett
fotografering + plåtning

Fotograf: Brianna Parks Photography
Brudklänning: Lulus