Inspiration Till Elegant Vinterbröllop

Det är med stormsteg som vintern och kylan närmar sig. Det är samma sak varje år och ändå blir vi alltid lite förvånade hur snabbt hösten och dess färgglada bröllopsinspiration seglar förbi. Men hur mycket vi än älskar höstens dekorationer och typiska färgpaletter så är det med spänning vi ser fram emot årets bröllopsvinter. Och kanske är det just att vi har lyxen av att kunna växla mellan de fyra olika årstiderna och dess bröllop som gör att vi varje år är lika spända på vad de olika säsongerna har att komma med.

I detta inlägg ska vi få spana in ett stylat vinterbröllop från Oak + Pine Photography som ägde rum i december 2019.

vinterbröllop klädsel
bröllop vinter klädsel

Många kan tycka att det känns lite krångligt att hitta en klädsel för vinterbröllop. Vad har man på sig för att inte frysa och hur hittar man något som är både snyggt och varmt? Vårt tips är lager på lager. Hittar du en klänning som du vill ha, men som känns kall - se om du kan hitta en fin jacka som passar till. Här ovan ser vi att bruden har på sig en päls för att värma armarna.

Bär du en klänning som inte sitter så tajt kan du dra på ett par varma underställsbyxor när ni fotar porträtt i den kalla vintern. Ladda upp med vinterjackor när ni förflyttar er mellan fototillfällena eller omfamna känslan av en kylig vinter och ta mysiga foton med jacka, halsduk, vantar och kängor på.

vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus
bröllop i kallt väder
vinterbröllop dukning

När det är kallt ute blir det en fin kontrast att välkomnas in till denna mysiga dukning i varma toner. De färska blommorna ger en levande känsla till dukningen samtidigt som den röda färgen och kottarna knyter an till vintern.

vinterbröllop dukning dekorationer
dekorera bord bröllop
dukning julmiddag
tårta vinterbröllop

Fotograf: Oak + Pine Photography
Tårta: My Cake Lady Lynne
Modeller: Tori and Levi Kerlin
Florist: Flowers Casanova
Dekorationer: Luxe Decor and Rentals
Makeup artist: Makeup by Sydney Sampsell, Cew Creative
Lokal: Lewallen Farms