Bröllopsfotografering Med Inspiration Av Halloween

Temabröllop är alltid roligt att få ta del av och vi blir alltid lite extra nyfikna när vi får se olika tolkningar dyka upp. Den här gången är det Fotograf Linda Brattvang som komponerat och genomfört en fotografering med temat Halloween. Och ja, det är precis lika coolt som vi önskat!

Det som vi tycker är lite extra härligt med den här fotograferingen är sminkningen. Den tillför det där lilla extra som får oss att direkt tänka på Halloween. Vill ni som brudpar spinna vidare på den här idéen, men kanske inte gifta er i full Halloweenkostym så har vi lösningen för er. Nu när det är mer vanligt med microbröllop kan det vara kul att planera en större fest till senare. Om ni planerar det upplägget så kan vi tipsa om att låta vigseln vara mer inspirerad av ett tema och den stora festen får bli en maskerad. Ett sätt att få det bästa av båda världar!

halloweenbröllop
bröllop höst halloween
bröllop höst
halloweenbröllop klänning

Vi har faktiskt sett fler fotograferingar med Halloweentema här på bloggen. Här kan du läsa om ett stylat skogsbröllop och här kan du spana in ett annat stylat med svart brudklädsel.

bröllop höst rökbomb
bröllop skog
bröllop höst skog

Buketten som är skapad av Florist Eucalyptus blomster är ett mästerverk av olika blommor, växter och färger. I buketten blandas färska snittblommor med bär och torkade växter som hör hemma i miljön där fotograferingen äger rum. En liten detalj som väver samman fotograferingen på ett elegant och subtilt sätt.

smink bröllop halloween

Stort tack till Linda för att vi fått ta del av den här fotograferingen! Happy Halloween!

bröllop halloween skog

Styling, idé, fotograf: Fotograf Linda Brattvang 
Florist: Eucalyptus blomster