En Kärlekshistoria Med Halloweentema: Kaitlin + Travis

Halloween väntar runt hörnet, kanske inte vanligtvis en högtid de flesta förknippar med romantik och bröllop - men detta brudpar bevisar att ingenting är omöjligt! Kaitlin och Travis som är stora fan av Halloween och höstsäsongen bestämde sig för att ordna ett festligt och intimt bröllop för sina närmaste på sin gård i New Gloucester, Maine.

De tog hjälp av familj och vänner för att fira dagen på bästa sätt. Brudens mamma lagade maten, hennes bästa vän bakade cupcakes och hennes morföräldrar bidrog med bänkar och vigselbågen. Halloween-temat framträder på ett subtilt sätt genom färgpaletten och dekorationerna, utan att kännas det minsta lilla utspökat. Provencher photography fångade den vackra höstdagen 2019 på bild och dessa bilder vill vi visa för er här. Happy Halloween!

svart brudklänning + weddingdress
halloween + höstbröllop

Kaitlin och Travis var båda klädda i helsvart på sin bröllopsdag. I sann Halloween-anda valde paret att plocka upp den orangea kulören i sina accessoarer. Så snyggt! Dessutom visade sig hösten från sin allra bästa sida på bröllopsdagen och bjuder på hela färgskalan från gult till rött.

vintage + tatueringar + brudpar
orange + hängslen + fluga
detaljer + bröstbukett

Solstrålarna filtrerades mellan trädgrenarna och kastade ett mjukt ljus över brudparet. Vi kommer definitivt att förknippa Halloween med glädje, kärlek och lycka framöver.

stickat + accessoarer
Spear_Spear_Provencher photography_DSC_5235_low.jpg
bukettinspo +brudbukett
höstlöv + höstfärger
novemberbröllop + höst + säsongsbröllop
temabröllop + elopement

Dekorationerna var en kombination av olika höstlöv och pumpor. Vi blev stormförtjusta i det faktum att Kaitlin och Travis ordnat ett intimt bröllop på sin egen bakgård. Kanske kan du som går i giftastankar hitta inspiration här? Bröllop på hemmaplan kan vara precis lika romantiskt och speciellt som ett destinationsbröllop på andra sidan jorden. Vi tackar brudparet och fotografen som valt att dela denna fina dag med oss.

nygifta + kyss
dessert + tårta + cupcakes

Fotograf: Provencher photography.
Plats: Thompsons Orchard.
Florist: Florals by Fittsy.
Dekor: CHILL.
Bageri/konditor: Botto's Bakery.