De senaste gravidfotograferingarna

För några veckor sedan hade vi en helt drömmig vinterhelg med massor av snö och frost på träden och jag hade lyckats pricka in tre gravidfotograferingar, en på fredag, en på lördag och en på söndag. Sån himla tur!

Det började på fredagen med nästan -25 grader, kanske lite väl kallt kan man tycka, men det gick faktiskt bra! Tove och Steffen som hade bokat var uppe i Jämtland hos hennes föräldrar så jag åkte ut till dem för fotograferingen. Det låg dimma över vattnet och solen gav ett underbart sken!

På lördagen var det inte sol, men så fint ändå. Anna och Andreas kom till mig i Hackås för att prova ut klänningar och sedan åka ut till två fotoplatser som jag hade sett ut sedan innan. Framöver har jag planer på att göra mig en egen studio/kontor i en av byggnaderna på gården, men då det kräver rätt mycket renovering så tar jag emot kunderna i huset och det går såklart bra det med :)

På söndagen kom Julia och Markus hem till mig och vi gjorde ungefär samma upplägg. Jag bjuder såklart alltid på fika också till dem som är sugna innan det är dags att åka iväg och fota!

Det var lite mildare väder under lördagen och söndagen och med små värmepåsar som man håller i händerna, många pauser med jacka eller bilen så brukar det gå galant!

Amanda FreskgårdKommentera