I'm back!

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, tiden liksom bara rann iväg och det kom annat i mellan som blev högre prioriterat. Nu hoppas jag dock komma igång igen och hålla igång bloggen med några väl valda inlägg då och då!

Vad har hänt sedan sist då? I augusti förra året flyttade jag och Markus till en gård ute på landet. Det är hans barndomshem som har gått i generation på hans pappas sida sedan 1800-talet. Vi hade egentligen ingen tanke alls på att vilja flytta hit, men så helt plötsligt ändrade vi oss och kände att det var så rätt! Hans föräldrar har byggt ett nytt hus på en bit mark några hundra meter från gården och vi är nu ägare till ett hus, en lagård, ett stort garage, ett 300 år gammalt hus som funkar som vedbod och förråd, ett 200 år gammalt hus med bagarstuga och kök som just nu är ganska tomt, men så småningom blir mitt kontor, en stor tomt, en massa mark och skog. Helt galet när man radar upp det så där, vad har vi gett oss in på liksom haha!? Det känns dock helt fantastiskt och alla möjligheter som vi har här känns kittlande. Vi har så många idéer på olika verksamheter, aktiviteter och annat vi vill göra och hoppas verkligen vi kommer kunna genomföra dem framöver.

Just nu håller vi dock på att renovera huset som vi bor i till att börja med. Egentligen är det väl inget som är akut, allt är i jättebra skick, det är bara stilen som inte passar oss. Det första vi gjorde var att göra om köket, vilket vi galet nog bestämde att göra helt själva. Det tog lite längre tid än vi trodde och hade förstås massor av hjälp från våra föräldrar, men vi lyckades till slut och vi är supernöjda!

Efter det har vi tapetserat och målat om i hallen och matsal och lagt nytt golv i hallen. Näst på tur är vardagsrummet som ska tapetseras om och matsalstaket som ska målas vitt. Det blir aldrig tråkigt på gården! :)

En annan kul grej som hänt är att vi har skaffat en hund! Vår lilla Sigge är en golden retriever som just nu är 12 veckor gammal. Han är den sötaste och jobbigaste som finns, men så himla fin och duktig. Inte rädd för något och har redan åkt bil i flera mil, hängt med mig på jobb och åkt skoter. Vi ser verkligen fram emot många roliga äventyr tillsammans med honom!

På jobbsidan var det ganska många bröllop i slutet av säsongen förra året (redigeringen av det tillsammans med flytten är en anledning till att jag inte hann så mycket annat), vilket var så himla kul efter ett hel-lugnt 2020 och början av 2021! Nu i år har jag rekordmånga bröllop bokade, vilket känns så otroligt roligt. Många redan nu under vintern, skönt med lite spridning över hela året också :) Jag har några få datum kvar i sommar, sen är det helt fullbokat. Jag hoppas verkligen att inte pandemin ställer till det igen för alla som vill fira sin kärlek.

Jag har ju såklart väldigt många bilder att visa upp från den senaste tiden, så det kommer i inlägg här framöver!