Inspiration till Elopement i Bergsmiljö med Grön Brudklänning

Drömmer du och din partner om ett äventyrligt bröllop utan gäster? Då är ett elopement något för er! För er som kanske läser ordet elopement för första gången så är det ett ord för när brudpar rymmer iväg för att gifta sig i hemlighet. Det passar de par som helst inte vill vara i fokus framför många gäster, men också för de som vill ge 100% av uppmärksamheten till varandra på bröllopsdagen. Ett elopement kan ske på hemmaplan med en picknick i en park eller till och med i ert eget vardagsrum. Men något som särskiljer elopements är kanske främst att ge sig ut på äventyr till avlägsna platser. Lofoten i Norge och Islands dramatiska landskap lockar många brudpar med den äventyrliga ådran, men idag tar vi oss till Puerto Ricos bergsmiljö där detta stylade elopement äger rum.

Idén bakom bilderna kommer från Natalia Liriano Event Planner & Designer och bakom kameran står Nina Martin Photography. Vi tar en titt!

Styled shoot elopement in the mountains of Puerto Rico _Nina Martin Photography_elopement-PuertoRico_-3_big.jpg
grön brudklänning

Något som också kännetecknar elopements enligt oss, är valet av klädsel. Då elopement i sig inte är traditionellt brukar sällan brudklädseln heller vara det. Här ser vi en underbar grön tyllkjol med en matchande spetstopp. Outfiten bryts av med en brudbukett och blomsterkrans som domineras av röda toner.

Visste du att vi på Sisters in Law har ett eget märke av tyllkjolar i olika färger? Vi kallar det Ellen Marie Bridal by Sisters in Law och skapade varumärket just för att kunna erbjuda någonting icke traditionellt till alla er som drömmer om bröllop där vit brudklädsel inte nödvändigtvis är förstahandsvalet. Vi har 8 olika färger i vårt befintliga sortiment, men kan beställa tyll i över 50 olika färger. Så om du söker efter en tyllkjol likt den i dessa bilder, så vet du vart du kan vända dig!

planera ett elopement
Styled shoot elopement in the mountains of Puerto Rico _Nina Martin Photography_elopement-PuertoRico_-55_big.jpg
Styled shoot elopement in the mountains of Puerto Rico _Nina Martin Photography_elopement-PuertoRico_-85_big.jpg

Även om ni inte slår på stora trumman och gifter er framför 100 gäster, så betyder det inte att ni inte kan slå på stort ändå. Det är en unik dag som är värd att firas lika mycket som om ni gifter er framför släkt och vänner. Satsa på klädseln, buketten, eventuella dekorationer och framförallt - satsa på fotografen! Vi lovar, ni kommer vilja ha dagen förevigad på ett professionellt sätt. Det är bilder ni har kvar hela livet och är en investering väl värd varenda krona. Söker ni en fotograf till ert bröllop eller elopement just nu? Spana isåfall in vårt arkiv med bröllopstjänster för att hitta bröllopsfotografer runt om i landet. Några av dem får du se redan nu:

palua.jpg

paulina Gabre

Bröllopsfotograf i Stockholm

amanda östersund.jpg

Amanda Freskgård

Bröllopsfotograf i Östersund

lina-marie_och_jimmi_costa+brava+brollop_fotograf+lisa-marie+chandler_025_web (1).jpg

Lisa-Marie Chandler

Bröllopsfotograf i Stockholm

planera ett elopement
att planera ett elopement

Planerar du och din partner ett elopement just nu? Berätta gärna i en kommentar hur tankarna går!

planera ett elopement