Inspiration Till Lyxigt och Modernt Mikrobröllop

Lyxigt och modernt mikrobröllop var ledorden inför den inspirationsfotografering vi ska få se idag. Färgtemat blev krämvitt och grönt som bas med en svag ton av rosa och lila på utvalda ställen. Med just mikrobröllop i åtanke valde kreatörerna att duka upp ett bord och ställa upp en vigselbåge i ett mindre rum i det nyrenoverade School House Studio. Med sina minimalistiskt via väggar fungerade platsen som en tom canvas. För ett större bröllop hade vigseln inte kunnat ske i ett så litet rum av uppenbara skäl. Men planerar ni ett mindre bröllop finns det ingen anledning att dela upp platsen för vigsel, middag och fest utan kan ha allt samlat. På så sätt sparar ni också tid då gästerna slipper transportera sig från ett ställe till ett annat. Med bilder från Hazel Lining Photography och planering av Pennsylvania Weddings och Carly is Inspired är det nu dags att inspireras.

bröllopsdukning
dukning i vitt

Med ett färgtema som dominerar i vitt och grönt passar dessa bilder in som inspiration till flera olika säsongsbröllop tycker vi. Färgtemat är ett bra val för er som som planerar ett lyxigt vinterbröllop, men också för er som planerar ett botaniskt sommarbröllop.

inbjudningskort+bröllop.jpg
bröllopsinspiration i vitt
bröllopsinspiration i vitt
bröllopsblogg sverige
slät brudklänning med knappar

Valet av klädsel för brudparet passar temat perfekt. Väldigt elegant.

svensk bröllopsblogg
slät brudklänning med öppen rygg
vigselbåge

Det finns alltid någon detalj eller tanke att ta med sig från varje inspirationsfotografering eller riktigt bröllop som publiceras här på Sisters in Law. Vad tar du med dig inför ditt bröllop från dessa bilder? Blev det färgtemat? Stilen på brudklänning eller trycksaker? Dukningen eller brudbuketten? Eller har du kommit till insikt att den här stilen är långt ifrån det du föreställer dig för ditt bröllop? Bra! Då har du kommit ett steg närmare mål i din bröllopsplanering.

bröllopsfotograf

Fotograf: Hazel Lining Photography
Bröllopskoordinator: Pennsylvania Weddings + Carly is Inspired
Dekor: Lovely Luxe Rentals
Florist: Re+Bloom Couture Florals
Plats: School House Studios
Smink + hår: BeYoutiful Salon by Choloe
Kostyn: THE BLACK TUX
Brudklänning: La Bella Moda
Smycken: Marnie Lewis Jewelry
Skor: Bella Belle
Trycksaker: Pretty Ink Press