Sydstatsbröllop Med Industriell Elegans: Carley + Andrew

Inlägget innehåller annonslänkar

Fram till 1970-talet var The Gin i Nesbit, Mississippi, en gammal bomullsfabrik. När verksamheten lades ner förvandlades byggnaden till en mytomspunnen “supper club” och det ryktas att till och med självaste Elvis Presley har gjort ett besök där. Efter dess glansdagar stod lokalen tom i 15 år tills paret som äger byggnaden idag bestämde sig för att återställa dess forna glans. Idag färdas brudpar långväga för att vigas i den rustika lokalen med industriell elegans.

Den 1 november 2019 gifte sig Carley och Andrew på The Gin och deras mål var att låta bröllopsdagen återspegla deras lättsamma och humoristiska personligheter. Bilderna som Caitlin Steva Photography har tagit visar att de lyckades alldeles utmärkt. Låt oss ta en titt!

romantik + sydstatsbröllop
rsvp + osa + inbjudan
smycken + ringar + accessoarer
detaljer + jewellery
skor + hårkam + klocka

Vi ser ett tydligt vintage-tema i detaljerna ovan: en gammaldags förgylld hårkam, antika smycken och torkade blommor.

brudklänning + byxdress

Carley hade valt två spektakulära outfits till dagen. En prinsessdröm med spetsdetaljer och ett släp av tyll till vigseln och en avslappnad byxdress med vida ben till festen. Det bästa av två världar.

tyllkjol + skor
brudgum + skägg + kavaj
brudgum + marskalker + vänner
tärnor + vänner + väninnor

Brudgummen och hans marskalkar var klädda i mörkgrå kostymer med ljusa slipsar och blommor på slaget, klassiskt och elegant. Brudtärnorna hade draperade mintgröna klänningar som passade fint till det romantiska vintage-temat.

bukett + bukettinspo + vinterblommor
first look + öppen rygg
glädje + lycka + kärlek
leende + glädje + skönhet
kram + omfamning
portätt + brudpar + couple
brudklänning + tyllkjol + spetsdetaljer
skratt + leende + vänner

Brudparet och deras följe ser ut att njuta av tiden framför kameran på ett avslappnat sätt. Tänk vad roligt att se tillbaka på dessa bilder i framtiden! Bakgrunden och miljöerna kring The Gin ger oss härliga retro-vibbar.

brudpar + almost married
venue + lokal + farm house
nygifta + äkta makar
hand i hand + kärlek

Under de magnifika ljuskronorna sa Carley och Drew “ja” till varandra inför sina vänner och familjer. Lokalen var dekorerad med gröna växter, ljuslyktor och naturliga material. Efter vigseln möblerades det om för middag och dukningen hölls enkel och elegant med guldiga detaljer.

bordsdukning + center piece
dukning + bröllopsmiddag
levande ljus + candles

Duka upp till fest:


bröllopstårta + tårta + caramel
dans + vals + snurr

Bruden bytte om till sin andra outfit och sedan var paret redo för sin första dans som man och fru. Vi önskar all lycka och kärlek i framtiden!

skål + byxdress
nygifta + couple + just married

Fotograf: Caitlin Steva Photography.
Bröllopsplanerare: Infinity Events.
Plats: The Gin.
Catering: Me and My Tea Room.
Florist: Kacie Cooper Floral Designer.
Dukar och dekorationer: Elegant Chair Solutions.