Sensommarbröllop I Skogsmiljö: Brianna + Matt

Inlägget innehåller annonslänkar.


Flera bröllop från Lake Tahoe har banat sin väg till vår inkorg den senaste tiden, och platsen har snabbt blivit en av våra favoriter. Den hänförande naturen gör sig fantastiskt på bild och går att anpassa efter brudparets val av tema. Den 24 augusti 2019 gifte sig Brianna och Matt vid den norra delen av Lake Tahoe, närmare bestämt i Incline Village som är en resort-stad. Området kännetecknas av sina vackra stränder och bergen i bakgrunden. Dagens brudpar valde att låta naturen stå i centrum under både ceremonin och festen som vi snart ska se genom bilderna från talangfulla VILD Photography.

welcome + välkommen + augusti
brudklänning + spetsklänning + tyllkjol
relax + kimono + morgonrock

Vi skulle beskriva det här bröllopet som väldigt instagramvänligt, de gulliga skyltarna är ett genomgående tema som kommer igen i fler bilder. Bruden och hennes tärnor njöt av ett glas gott, kallt, bubbel medan de gjorde sig i ordning för den stora dagen i sina matchande kimonos.

bubbel + champange + prosecco
makeup + stylist + blivandebrud
klänningar + brudklänning + spetsklänning

Brianna lät sina tärnor välja sina egna klänningar och den vackra kombinationen av lila och rosa toner gör sig så fint tillsammans att vi funderar över varför vi inte ser den mixen oftare än vad vi gör? Om du också gillar färgskalan så kan vi tipsa om klänningarna nedan:

Lola wrap dress, By Malina.

Lola wrap dress, By Malina.

Maxiklänning, Arket.
Miniklänning, Ellos.
skor + ballerinaskor + strumpeband
brudgum + blivandemake +detaljer
skor + hängslen + strumpor
styling + frisör + accessoarer
tärnor + vänner + glädje
marskalker + brudgum + gemenskap
instagram + instagramvänligt + skylt

Ceremonin hölls i en öppen glänta under en rutsik brudbåge som passade perfekt in i naturen. Solen kikade fram mellan träden när brudparet närmade sig vigselförrättaren. Gästerna uppmanades att välja sin plats själva, en härligt avslappnad inställning tycker vi!

skogsbröllops + utomhusbröllop + laketahoe
vigselbåge + brudbåge + blomster
solsken + trädtoppar + inclinevillage
gäster + familj + vänner
vigsel + ceremoni + löften
vigselförrättare + präst + brudpar
nygifta + kyss + äktamakar

Tips! Ha ett väderalternativ

På dagen i fråga visade sig solen från sin bästa sida, men det är inte alltid man kan lita på att den förutspådda prognosen kommer att stämma på den stora dagen. Om ni planerar ett utomhusbröllop kan det vara bra att fundera på hur ni kan lösa ceremonin om regnet skulle ösa ner. Kan ni ha ett tält redo? Finns det några lämpliga lokaler i närheten som kan fungera som backup? Bestäm er för att regn på bröllopsdagen inte är hela världen, om inte annat blir det en rolig historia att berätta i efterhand!

kärlek + glädje + brudpar
brianna + matt + VILDphotography
matt + brianna + brudpar

På inbjudan uppmanades gästerna att klä sig bekvämt, den intima festen hölls utomhus och till och med bruden bar platta skor av bekvämlighetsskäl. Stiletter kan vara svårnavigerade i gräset. Lekar, tal och upptåg hölls utomhus och då är oömma kläder definitivt att föredra.

lake tahoe + california + north
gästbok + guestbook
cupcakes + muffins + bakverk
bröllopstårta + efterrätt

Vi har sett desserter av Lake Tahoe Cakes på bild i tidigare bröllop, och drömmer om att en dag få smaka de små konstverken! Vackert presenterade på rustika underlägg av obehandlat trä som återigen knyter ihop den röda tråden i temat.

dessert + bakverk + tårta
bröllopstårta + weddingcake + dessert
solglasögon + dans + vals
porträtt + brudporträtt
bröllopsporträtt + nygifta

Brianna och Matt smet iväg med fotografen för att ta bröllopsporträtt i de drömmiga omgivningarna. Paret utstrålar en glädje som inte går att ta miste på. Vi på Sisters in Law önskar all kärlek och lycka i framtiden, tack för att vi fick dela bilderna från ert bröllop!

nature + tahoe + lake
bröllopsporträtt + brudpar + porträtt
tyllkjol + detaljer + brudpar
kärlek + glädje + nygifta

Fotograf: VILD Photography.
Videograf: Love Genre Films.
Hyresutrustning: Event Masters.
Plats: Aspen Grove, Incline Village.
Florist: RoseMarry&Vine.
Bageri: Lake Tahoe Cakes.
Brudklänning (designer): Watters & Watters.
Klänning (butik): Miosa Couture.
Makeupartist: Solstice weddings.
Skor: BellaBelleShoe.
Ringdesigner: Shane Co.
Kostym, brudgummens och marskalkers klädsel: Men's Wearhouse.
Trycksaker: Zazzle.