Elegant Bröllop I Bergsmiljö Med Underbar Natur

Inlägget innehåller reklam


Lake Tahoe är en vacker, mycket uppskattad plats belägen på gränsen av Kalifornien och Nevada i USA. Här åker amerikanerna skidor på vintern, och badar i bergsjöarna på sommaren. I det vackra naturområdet valde dagens brudpar Patrick och Natalie att gifta sig, en vacker sommardag i augusti. Paret valde att ha en traditionell vigsel i en kyrka i Södra Lake Tahoe, följt av en utomhusmiddag på Tahoe Blue Estate.

Allt började med ett frieri på nyårsafton, samma dag som Patricks föräldrar förlovat sig på, årtionden innan han själv fick ett ja från sin Natalie. När det sedan blev dags för bröllop bestämde de sig för att dela sin dag med Patricks föräldrar. Vid middagen firades först det nyblivna brudparet, och sedan även ett äktenskap som sträcker sig femtio år bakåt i tiden. Och vilken härlig fest det blev! Tahoe Blue Estate har en makalös utsikt över naturen, där det ligger uppe i de lugna bergen. Att välja ut vilka bilder vi ville visa er idag var så svårt, fotograferna bakom VILD Photography (som faktiskt har svenskt ursprung!) har gjort ett magnifikt jobb att fånga brudparens stora dag.

Vad tycker ni bäst om det här bröllopet? Våra ögon dras direkt till naturen och utsikten, men är även stora fans av trycksakerna som tagits fram för dagen. Stilren design med gulliga detaljer, vi gillar det!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Söker du trycksaker till ditt bröllop? Spana in Tryckstudion som kan göra det mesta!

bröllopsblogg+inspiration

En intim middag med nära och kära, i sällskap av en otrolig utsikt som försvinner i dimman. Kan det bli mysigare?

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Tack VILD Photography för att vi fått ta del av dessa underbara bilder, vi är helt upprymda av glädje och inspiration! Vi vill även rikta ett stort grattis, och lycka till, till dagens par Natalie och Patrick!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: VILD Photography
Florist: Rose Petals Florist
Videofotograf: Eagle Croft Weddings
Musik: Mic Smith, Tahoe Harpist
Lokal: Our Lady of Tahoe
Makeup-artist: Tahoe Weddings a Go Go
Camelot Party Rentals
Bröllopskoordinator: Liane McCombs Wedding & Event Planning