Grönskande Elopement Med Höstiga Toner

Man behöver inte åka långt för att få ett bra elopement. Vissa vill upptäcka ett nytt land, andra vill gifta sig på en plats man håller kär, som inte är hemma. Men det finns även de som vill “rymma bort” men på hemmaplan. Och vad passar då bättre än ett mysigt, litet trädgårdselopement? Dagens stylade elopement är ett perfekt exempel på hur man kan koordinera ett sådant! Med bilder tagna av Alison Plueckhahn Photography får vi ta del av ett bohemiskt elopement i en vackert grönskande miljö som liknar ett mysigt växthus.

I en sprakande färgpalett bestående av orangea kulörer, koralldetaljer och gröna toner är det här ett elopement som känns sådär spot on när de sena sommarmånaderna faller in i höstsäsongen. Speciellt då detta elopement håller till i ett växthus där grönskan kan överleva en stund efter att vårt avlånga land blivit kyligare. För att inte tala om hur otroligt vackert det är i ett växthus under hösten! Vi tänker oss en rostfärgad höstmiljö med en grönskande liten oas mitt i allt. Hur vacker hade inte det varit?

Vad plockar ni med er för inspiration från dagens bilder? Lämna gärna en kommentar!

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Något vi gillar lite extra med den här fotograferingen är brudgummens outfit - den summerar sammanhanget så snyggt. Det är en modern, stilren look med inslag av en gnutta boho. Accessoarerna i olika kulörer av orange ger klädseln personlighet och liv tillsammans med hatten som fungerar som pricken över i:et.

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Förutom den grymma bordsdukningen nedan, lägg märke till väggen bakom bordet som är gjord av gamla dörrar. Tänk så fint att ta med den idén till ett bröllop - kanske som en bakgrund vid vigseln, eller som bordsskivor i festlokalen?

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Spana också in bordsplaceringen som består av bitar från trasig terrakottakruka, där de skrivit namn på. Så smart gjort!

bröllop+boho+elopement

Tårtorna, gjorda av Morgan Pearl Cakes, ser så goda ut!

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Den vita tårtan ser ut som en riktigt sommardröm.

bröllop+boho+elopement