Bohemisk Dukning i Jordnära Toner

När det kommer till dukning på ett bröllop finns det verkligen hur mycket som helst att välja mellan. Man kan gå alla möjliga olika vägar. Antingen kan man välja att hålla det lugnt och stillsamt med en minimalistisk look. Man kan välja att maxa allt och satsa på den där wow-känslan när gästerna anländer till festlokalen. Eller så kan man gå en helt annan väg och dekorera på något helt annat vis. Håller man ett bröllop med gäster där mat är inkluderat så kommer bordsdekorationerna ganska säkert komma på tal. Och det kan vara en strategi att gå efter också - välja dukning som kan fungera som en isbrytare eller räddare vid pinsamma tystnader. Speciellt för er som väljer att placera era gäster med andra de inte känner, tänk så härligt om bordsdekoren kan hjälpa era vänner få en nyfunnen bekantskap!

Den här dukningen, som Dawn Derbyshire Photography fångat på bild, är en livlig tribalinspirerad dukning. Här har de satsar på få, men stora detaljer i jordnära nyanser samt med några starkare färgklickar i bakverken. Kreatörerna har inte varit rädda för att blanda olika mönster och former med varandra, vi ser allt från tribalmönster till fjädrar och en bred mix av blommor som alla bidrar med just sitt mönster och textur.

bröllop+dukning+blogg+inspiration
bröllop+dukning+blogg+inspiration
bröllop+dukning+blogg+inspiration
bröllop+dukning+blogg+inspiration
bröllop+dukning+blogg+inspiration

Dessa bakelser ser inte bara goda ut, utan är även väldigt snygga!

bröllop+dukning+blogg+inspiration
bröllop+dukning+blogg+inspiration
bröllop+dukning+blogg+inspiration

Behöver ni hjälp med att få ihop en enhetlig stil när det kommer till dekorationerna på ert bröllop? Ta hjälp av en bröllopskoordinator som kan hjälpa er att skapa en röd tråd i allt från trycksakerna, dukningen, blomster och dekorationer.

Web+Wedding+Network+Styled+Shoot+Juni+2018+1022 (1).jpg

Märkbara bröllop & tillfällen

Bröllopskoordinator i Västerås

Bröllopskoordinato__dekor.jpeg

Wedding by Rental Stories

Bröllopskoordinator i Stockholm

bröllop+dukning+blogg+inspiration

Fotograf: Dawn Derbyshire Photography
Bröllopskoordinator: Devoted to You Events
Signage: JLC Creations
Trycksaker: Blush Paper Co
Annat: Nineteen27 Vintage
Bageri: Sugar Fairy Desserts
Skönhet: JinJutha Makeup
Florist: The Wild.Floral Co
Klänning: The NEWhite
Plats: Zuma Sanctuary