Förlovningsfotografering vid Övergivet Flygplan

Inlägget innehåller reklam


Under dessa år som Sisters in Law har funnits har vi nog aldrig publicerat en förlovningsfotografering innehållandes ett flygplan. Men det finns en första gång för allt, och vi älskar det! Efter en nödlandning precis bakom en mindre flygplats, blev planet lämnat på marken. Där står det nu och skapar en utmärkt bakgrund för exempelvis en förlovningsfotografering. Även då planet är en härlig detalj, så är det dock helheten och framför allt brudparet som vi fått upp ögonen för. Det blivande brudparet har för sin förlovningsfotografering valt att anamma bröllopskänslan och klätt upp sig i vacker kostym och ljuvlig tyllkjol.

Grattis till förlovningen, och stort tack för att vi får ta del av dessa vackra foton, tagna av Heck Designs and Photography!

bröllopsinspiration+urban+färgglatt

Vill du också bära tyllkjol på en porträttfotografering, eller på ditt bröllop? Spana in Sisters in Law’s varumärke Ellen Marie Bridal, där vi erbjuder uthyrning och köp av tyllkjolar i alla dess färger - varav två färger går i den blå kulören! Du hittar alla våra kjolar här.

bröllopsinspiration+urban+färgglatt
bröllopsinspiration+urban+färgglatt
bröllopsinspiration+urban+färgglatt

Underbar förlovningsring! Söker du efter en liknande ring så besök Jewelrybox.se som bland annat har dessa vackra ringar från Schalins of Sweden:

bröllopsinspiration+urban+färgglatt
bröllopsinspiration+urban+färgglatt

Det finns flera sätt att se på en förlovningsfotografering. Vissa ser det som ett bra tillfälle att lära känna sin bröllopsfotograf, andra tycker det är en fin stund att hylla förlovningen. Men denna typ av förlovningsfotografering är nog den mest annorlunda - att se fotostunden som ett sätt att få några extra foton som brudpar. En strålande idé, om du frågar oss! Det är inte många gånger man får klä upp sig som brud eller brudgum, så varför inte njuta av det medan chansen finns där? Sättet vi ser på bröllop idag är otroligt förändrad från hur vårt synsätt brukade se ut, och det är ju den ständiga förändringen som gör bröllopsvärlden så spännande att följa. Det känns inte mer än naturligt att vi ständigt tänker utanför boxen - även när det kommer till förlovningar.

Söker du en fotograf för dina förlovnings- eller bröllopsporträtt? Spana in några av talangerna i vårt arkiv med bröllopstjänster nedan:

martin_k_1.jpg

Martin Kiessling

Bröllopsfotograf i Stockholm

matildaaudasbjörkholm-3 (3).jpg

Matildas tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

fotograf_linneawaldetoft_10022018_-2 (1).jpg

LInnéa Waldetoft

Bröllopsfotograf i Västra Götaland

bröllopsinspiration+urban+färgglatt

Hur ser du på förlovningsfotograferingar - och hur skulle du planera den om du hade en uppkommande session? Berätta gärna för oss i kommentarerna!

bröllopsinspiration+urban+färgglatt