Bröllopsinspiration Från Vackra Lofoten - Del 2 av 4

För ungefär en vecka sedan delade vi med oss av första delen av fyra från vår Lofoten-workshop som skedde i april. Se här: Bröllopsinspiration Från Vackra Lofoten - Del 1 av 4. Idag har det blivit dags för andra inlägg i den serien, där ni får inspireras av en mer bohemisk känsla i solnedgång. Cole på Nordica Photography / Way up North hittade så magiska platser att fotografera på och vi längtar till att få åka tillbaka i mitten av september då vi anordnar en till workshop i samma anda. Mer information om hur du kan hänga med på fotoworkshopen hittar du här: Lofoten Workshop.

Hoppas ni gillar dessa bilder lika mycket som vi!

Fotograf: Amanda Freskgård
Fotograf: Amanda Freskgård

Brudklänningen är sydd av Kristina Grahn som är vår designer här på Sisters in Law. I Studio Sisters in Law i centrala Umeå kan du träffa Kristina för att få hjälp med din brudklänning. Hon gör även alla tyllkjolar i vår egna kollektion Ellen Marie Bridal by Sisters in Law.

Fotograf: Hannelore Haemers
Fotograf: Hannelore Haemers

Sånt vackert ljus!

Fotograf: Hannelore Haemers
Fotograf: Tom Leuntjens

Fotograf: Tom Leuntjens

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Johan Öhrlund

Fotograf: Johan Öhrlund