Stylad Bröllopsfotografering I Öppet Landskap I Toner Av Lavendel Och Rosa

Annons

Annons


Det finns så många aspekter inom bröllop - det är verkligen ett helt eget universum, fullproppat med godsaker och härligheter. Idag finns det så mycket valmöjligheter, så många kategorier att nischa sitt bröllop i. Bröllopsträdets grenar blir bara fler och fler, och var gren ger liv till en uppsjö av löv och blomsterknoppar som blommar ut i vackra kreationer. På ett sätt är det ju inte så konstigt att de flesta känner sig lite överväldigade i startgroparna av en bröllopsplanering (vilken tur att det då finns bröllopskoordinatorer att ta hjälp av!), men när man kommit in i svängarna lite så tycker ändå de flesta att valmöjligheterna är ganska så härliga.

bröllopsblogg+inspiration+boho

Vi ska grotta ner oss i färgernas gren, och fokusera på den lila nyansen. Vilken nyans man ser en färg i är subjektivt - den tonen vi plockar upp från en kulör kanske inte någon som står bredvid gör, just för att vi alla uppfattar saker olika. Vi tycker det är en spännande tanke att ta med i processen av planeringen, och aktivt försöka ändra sin uppfattning av till exempel en nyans. Dagens stylade fotografering illustrerar det här väldigt bra, tycker vi. Medan kreatörerna bakom fotograferingen ser trycksakerna som lavendel, kan någon annan uppfatta dem som rosa. De två färgerna smälter in i varandra i färghjulet, och så även i trycksakerna - och beroende på vilken färg vi ser som dominant, så uppfattar vi nyansen som olika.

Vi är alltid ute efter nya sätt att tänka, och att hoppa i någon annans skor vad gäller färg känns som ett spännande sätt att göra det på. Tänk vilka färgkombinationer som kan komma fram, som aldrig skulle gjort det annars.

bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho

Det är så vackert att kreatörerna har blandat upp det lila spektrat med jordiga toner, som i sin tur hittat sin väg in i de rosa kulörerna. Den röda tråden blir en röd, ljuvlig cirkel som sluts i färgpaletten då de rosa nyanserna letar sig in tillsammans med det ljusa lila. Åh, så genomtänkt och välplanerat!

bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho

Vilken tylldröm till klänning! Och så vackert att de förlängt vigselbågen och låter den sprida sig till marken också!

bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho

Fotograf: Suzanne Lytle Photography
Klänning: Sophia Rose Bridal
Bröllopsdesign: Ryann Lindsey Photography
Bröllopskoordinator: Ashley Creative Events
Modeller: TNG Models
Kostym: Dazi USA
Trycksaker: Emily Rose Ink
Möbler: RSVP Party
Klädsel: Stitched Life
Florist: City Blossoms
Ringar: Susie Saltzman Fine Jewelry
Plats: Cactus Joes by Cactus Collective