Bohemisk Bröllopsinspiration Med Moderna Detaljer Och Djup Färgpalett

Tillsammans med fotografen Nikk Nguyen Photo inspireras vi idag av den bohemiska bröllopsinspirationen i djupa färger. Allt började med brudklänningen, som med sin edgy look och djärva känsla krävde en speciell typ av miljö för att nå sin fulla potential. Den miljön råkade vara Pearl Snap Hall, och visst blev det underbart! Lokalen, tillsammans med modellerna och alla dekorationer, ger ifrån sig en känsla av power och passion. För att den vita klänningen ska stå ut så som den gör i den här inspirationsfotografering, valde kreatörerna detaljer och dekorationer i en färgpalett med djupa toner av rött, lila och svart. För att lätta upp helheten tog de även med kulörer i puderrosa, vitt och beige. Alla i toner som kompletterar brudens klänning och som tillsammans utgör en väldigt fin och intressant bröllopsplats.

bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg+trycksaker
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg

Med all denna trendiga och kaxiga bröllopsinspiration behövdes en lika trendig och kaxig bukett. Något som som stod ut, men som samtidigt kändes självklar i sammanhanget. Reslultatet blev en vacker, något yvig bukett i färgpalettens alla kulörer med stora rosor som huvudfokus. I kombination med brudklänningen, sminkningen och hårstylingen fick vi en riktigt snygg brudlook!

bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg

Brudgummens kavaj är så vacker! Gjord i vinröd sammet passar den inte bara in i färgpaletten, utan texturen på den gör att den även står ut. I den här fotograferingen är det inget annat element som har en sammetsliknande textur, så kavajen fångar ögat även om det är en mörkröd ton.

bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg

Vigselplatsen är en av våra favoritdelar av den här fotograferingen! Den känns väldigt modern och trendig, enkel men detaljerad. De yviga buketterna som markerar själva vigselbågen är också så rätt. Istället för att sätta dit en mer traditionell vigselbåge har haft bakgrunden i åtanke och valt något som inte känns rörigt och “för mycket”, så som en vigselbåge fylld av blomster mest troligt skulle ha gjort vid en sån här detaljerad vägg.

bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg+dukning
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg
bröllop+boho+inspiration+bröllopsblogg

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Bröllopskoordinator: Big Time Creatives
Modeller: Diego Arturo, Sam Rodriguez
Makeup-artist & hårstylist: LUSTREbella
Trycksaker: Poppies and Ink
Smycken: Shaesby
Klänning: Unbridaled
Möbler: Loot Vintage Rentals
Florist: Wildly Cultivated Floral Design
Lokal: Pearl Snap Hall