Urbana Förlovningsporträtt: Samantha + Chris

När Samantha och Chris förevigade sin förlovning med en porträttfotografering ville de blanda upp de vackra miljöerna med vardagliga, urbana platser för att fånga vardagsglädjen. De ville återspegla sin kärlek i dessa foton, med en extra liten touch av elegans och romantik, och visst blev det vackert! Med hjälp av fotografen Nikk Nguyen Photo bestämde de sig för en estetiskt tilltalande bar som första miljö samt en vacker plats precis vid vatten som den andra. En blandning av både urbant och sagolikt vackert, helt enkelt.

Förlovningsporträtt är verkligen så underbara, och så otroligt mysiga att se tillbaka på: Början på det hela. I starten av bröllopsplaneringen, i starten av ett fortsatt liv tillsammans. Det kan även vara kul att ha inför bröllopet. Vill man hålla samma tema på förlovningsfotograferingen och bröllopet finns det en massa roliga sätt att använda förlovningsporträtten på, som små teasers inför bröllopet - till exempel för save the date-korten, eller en nedräkning till den stora dagen. Men hur man än väljer att göra sin fotografering, eller i vilken stil, så är det alltid lika fint i efterhand att ha minnen som påminner om en så stor händelse. Välj också gärna samma fotograf till förlovningsbilderna som till bröllopet för att få samma känsla i bilderna.

bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg

Vi tycker så mycket om den avslappnade, lugna känslan i dessa bilder. De utstrålar så mycket kärlek och förväntningar inför den stundande tiden!

bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg

Denna byggnad är så vacker, med höga glasdörrar och “pajmönstrat” golv. En urban fotografering där vi även får en liten känsla av retro och vintage, det passar väldigt fint ihop!

bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg

Letar ni efter en fotograf till en förlovningsfotografering eller till bröllopet? Ni vet väl om att vi har ett gäng grymma fotografer i vårt arkiv? Några av dem ser ni här:

momentsinbetween-fotograf-gotland

Moments in between

Fotograf på Gotland + i Stockholm

jana-julian-fotograf-gränna.jpg

Jana JUlian

Fotograf i Gränna

anettebruzan_rosendal.jpeg

Anette Bruzan

Fotograf i Stockholm

bröllop+inspiration+blogg

Vi önskar paret lycka till i framtiden, och hoppas på att ni får ett alldeles underbart bröllop!

bröllop+inspiration+blogg