Hur bör man planera brudens möhippa?

Den traditionella möhippan tenderar att mer eller mindre skämma ut bruden så mycket som det bara går - vissa brudar tycker det är riktigt kul, och precis den möhippan som man vill ha. Andra tycker inte det, och skulle hellre vilja ha en annan sorts möhippa. En möhippa ska vara dagen då allt fokus är på bruden, och vad passar då bättre än att faktiskt lyssna på hennes önskemål och planera hennes drömdag? Just nu är det många möhippor som planeras och upplevs och idag vill vi därför hjälpa till genom att ge skicka med lite allmänna tankar och tips till er som planerar en möhippa just nu.

bröllop+möhippa+ideer
bröllop+möhippa+ideer

Det är ingen tvekan om att det är sällskapet som gör möhippan - det är ju trots allt brudens närmsta vänner och familj som samlas. Ett bra sätt att starta dagen är med en brunch: Alla får mat i magen och bruden hinner med att säga hej till alla. Kanske kan ni även ha några bordslekar inplanerade under brunchens gång? Om bruden i fråga är en kreativ person skulle ett moment kunna vara att dekorera sin egen bakelse eller komma på sin egen drink. Duka upp med massor av valmöjligheter och låt fantasin springa iväg!

bröllop+möhippa+ideer
bröllop+möhippa+ideer

Att ha någon form av aktivitet inplanerad är ofta uppskattat. Det kan vara allt från lugna dryckes, eller chokladprovningar till att klättra bland träden i en äventyrspark. Något som ofta känns kul är att göra något som man inte brukar göra, eller helt enkelt gå efter vad bruden gillar att göra mest av allt - och sedan planera en dag runt den aktiviteten. Glöm inte att ta med detaljer: Små må bra-paket om dagen blir fartfylld, lätta lekar om det blir väntetid, dekorationer i kulörer som faller bruden i smaken.

bröllop+möhippa+ideer

Hur har möhipporna ni läsare varit på sett ut? Har ni några tips som verkligen gjorde hela dagen till något alldeles extra, eller finns det något som man absolut borde undvika? Lämna gärna en kommentar!

bröllop+möhippa+ideer

Fotograf: Swish + Click Photography
Hårsmycken: The Mrs. Box
Detaljer: Classy & Sassy Chics Event Planning
Möbler: Eastlake Events LLC, Oliver & Penelope Vintage Rentals
Kalligrafi: Kristen Leigh Lettering & Design, The Sensible Type
Klädsel: Sideline Sass Boutique
Makeupartist: Brandy Palacios Artistry
Tårta: The Cake Fairy by Monica
Florist: Electric Deco Floral
Bröllopskoordinator: Laced with Grace