Destinationsbröllop Vid Mexikos kust

Annons

Annons

När Janan och Shane skulle gifta sig gick de i planerna att, när vänner ändå var samlade, förlänga sin bröllopsdag till flera dagar för att kunna spendera mer tid tillsammans med de som kommit lång väg för att fira giftermålet med paret. De valde därför att hålla ett destinationsbröllop på Mexikos vackra kust, med god mat och bra umgänge. De arrangerade till och med grupplektioner i surfing för sina gäster! Det är ju något som eventuellt är lite svårare (men inte omöjligt för de som känner sig riktigt taggade!) att anordna här i Sverige, men det är ett härligt tänk från brudparets sida. Bröllopsdagen må vara härlig på alla sätt och vis, men ofta är den också välfylld med aktiviteter och självklart ligger all fokus på brudparet. Finns det möjlighet kan det vara en härlig idé att sätta ihop en mer kravlös stund för umgänge. Det kan vara allt från kubbturnering till en avslappnad grillkväll eller fartfylld gokart-förmiddag dagen innan bröllopet. Vad än ni känner passar er och ert sällskap!

Nu säger vi varmt välkomna till detta destinationsbröllop mellan Jahan och Shane i ett solbadande Mexiko, fotat av Gianna Kieko. Här bjuds det på vackra vyer, en ljuvlig strandvigsel och bröllopsporträtt i solnedgången.

bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop

Själva bröllopet hölls på stranden, det var en enkel vigsel med akustisk musik och en slående bakgrund. Ja, när situationen ser ut såhär, behövs det väl egentligen inte något mer? En vacker ceremoni att ta del av, med fötterna i Mexikos varma sand. Vi skulle varit hur nöjda som helst!

bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop

Den här klänningen är så fin! Vacker design med eleganta skärningar.

bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop
bröllopsblogg+destinationsbröllop

Fotograf: Gianna Kieko
Bröllopskoordinator: Wanderlust Weddings Baja
Plats: Hotel San Cristobal