Följ Våra Bloggande Kreatörers Vardag

Nyligen har två bröllopskreatörer börjat blogga här på Sisters in Law. Det är guldsmed Malin Ivarsson och fotografen Matilda Audas Björkholm. På deras bloggar kan ni följa deras vardag och få en inblick i hur det går till bakom kulisserna när Malin tillverkar en vigselring eller när Matilda är ute och fotograferar bröllop. Mycket härlig inspiration för er som ska gifta er men även för oss i branschen!

I menyn under “Våra bloggare” hittar du dem, men du ser även deras senaste inlägg nedan.


Guldsmed Malin Ivarsson

Jag heter Malin och driver sedan 2016 Malin Ivarsson Jewelry. Jag är utbildad ädelstenstekniker och har sedan 2018 gesällbrev inom guldsmide. Mina största passioner är att tillverka vackra smycken och att leta ädelstenar i de nordiska skogarna.


Fotograf Matilda Audas Björkholm

Jag heter Matilda Audas Björkholm och arbetar som fotograf baserad i Umeå.
Jag söker det vardagsvackra i det mesta och väljer alla gånger känsla i en bild framför perfektion.
Här får ni följa delar av det som är min vardag som fotograf och kreatör. Välkomna till min tillvaro!


Är du som bröllopskreatör intresserad av att börja blogga hos Sisters in Law?
Skriv till info@sistersinlaw.se och visa ditt intresse!