Arbete med guldkant

Ring i 18K rött guld med en flanderslipad mörkt grönblå turmalin och en liten diamant.

Ring i 18K rött guld med en flanderslipad mörkt grönblå turmalin och en liten diamant.

Jag älskar mitt jobb! Denna höst verkar bjuda på rekordmånga vackra ringar, så otroligt glad för att jag får sånt stort förtroende av mina kunder att skapa deras drömringar. Att driva eget är ibland otroligt tufft men oftast så himla roligt. Man lever länge på rusen man får av nöjda kunder och vackra resultat. Jag har mycket att se fram emot denna höst, dels då massor av vackra ringar kommer bli färdiga (håll utkik på instagram @malinivarssonjewelry för guds skull), men också för att jag i början på november äntligen ska få ta emot mitt gesällbrev i stadshuset i Stockholm och att jag i samma veva ska besöka lite olika leverantörer och köpa in nya ädelstenar.

Här ovan ser ni en specialdesignad ring med en rosenslipad päronformad salt n pepperdiamant. Kunden älskade ädelstenar (som jag) och ville att diamanten skulle stå i fokus.

Min senaste ringmodell galaxy! Mina kunder har länge efterfrågat en liknande ring så det var dags att skapa en sådan!

Min senaste ringmodell galaxy! Mina kunder har länge efterfrågat en liknande ring så det var dags att skapa en sådan!

Denna höst har jag haft ungefär dubbelt så mycket beställningar som jag hade gissat, vilket känns helt otroligt! Så idag ska jag fortsätta jobba i verkstaden, igår gjorde jag klart 5st hängsmycken och idag är målet att göra två ringar (en Vega Sparkle och en rådiamantring) och sen även fixa några ringar som kommit in för storleksjustering. Senare i veckan kommer några ringar tillbaka från infattaren/gravören så då ska alla de smyckena få en sista puts för att sedan fotas och till sist skickas iväg till sina nya ägare! Let´s go!

Är ni peppade på denna vecka?

Kram / Malin