Bohemiskt Elopement Vid Medelhavet I Portugal

Annons

Annons


Algarvekusten i södra Portugal är känd för sina vackra sandstränder, magnifika klippor och sköna klimat. Hela kustremsan är egentligen en enda stor semesterdestination, men funkar precis lika bra för solsemestrar som för elopements. Här finns gott om vackra vigselplatser, mysiga lokaler för festmiddagen och varma sommarkvällar så det räcker och blir över. Det är, med andra ord, ett väldigt bra mål för både destinationsbröllop och elopements. Vi tänker oss ett elopement och smekmånad i ett: Ta tåget till Portugal, ha en magisk vigsel och njut av smekmånaden tillbaka till Sverige - med tågstopp i mysiga städer och tågresor genom mäktiga miljöer. Hur underbart låter inte det?

Idag ska vi få se bilder från ett riktigt elopement i den bohemiska stilen. Det är ett speciellt elopement på grund av att detta är parets tredje ceremoni med varandra. Först gifte de sig borgerligt i ett stadshus med endast sina närmaste vänner närvarande. En härlig tillställning, men utan familjen. Därför anordnade de sedan ett större bröllop med hela sin familj och totalt 160 gäster. Detta kände de var för stressigt och att de inte kunna njuta fullt ut av dagen eller den dyra menyn för den delen. De kände att det fattades någonting viktigt för dem - att bara få stå framför varandra och ge varandra sina löften, utan massa folk runtomkring. Därför bestämde de sig för att, flera månader senare, anordna ett intimt elopement bara för dem.

Med Medelhavet som bakgrund valde paret att säga ja till en evighet tillsammans, och lovade en framtid fylld av kärlek och gemenskap. Genom fotografierna, tagna av fotografen Diane Photographie, får vi ta del av glädje och ödmjukhet i en intim vigsel och bröllopsdag. Vi kan inte annat än att drömma oss dit! Och ha detta elopement i åtanke när ni planerar bröllop eller om ni redan har gift er. Det går utmärkt att anordna flera ceremonier om ni skulle vilja det! Är ni inte nöjda med hur er bröllopsdag blev - gör om den på ett annat sätt!

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

Skarpa, ruggade klippor och vit, mjuk sand. Algarves kust bjuder på så mycket olika, vackra miljöer!

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

Brudens bukett är sparsamt gjord, med få blommor av samma slag. Den knyter ihop den bohemiska looken så fint. Likt resten av dekor och dekorationer, är den inte storslaget på något sett, utan mer vacker i sin enkelhet.

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

Skulle ni läsare vilja ha ett elopement, likväl bröllop som förnyelse av löften? Hur resonerar ni?

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

En intim, enkel middag för att avsluta en vacker bröllopsdag. Så mysigt! Här har paret valt att dekorera lite extra, få in den bohemiska känslan i dukningen. Här har de även valt att jobba mer med färger än i vigseln, men ändå hållit de flesta av nyanserna relativt mättade. En vacker färgpalett i blått, rött, rosa och jordnära kulörer.

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

Fotograf: Diane Photographie
Bröllopsplanering: The Most Beautiful Days
Plats: Algarve, Portugal