Mysigt Bohemiskt Elopement I Öknen

Elopements förknippas ofta med orden äventyrligt och resande, men det måste ju faktiskt inte vara något av det. Istället kan det vara precis tvärt om och här nedan ska vi få ta del av ett stylat elopement där enkelheten står i fokus. Fotografen Tayler Ashley Photography tog med sig ett par till en lättillgänglig plats för att leverera ett högklassigt stylat elopement.

Det första vi tänker på när vi ser dessa bilder är hur mysigt det ser ut att vara. Vi älskar att se äventyrliga elopements med fantastiska utsiktsplatser, men så länge kärleken är det som får stå i fokus spelar allt det andra mindre roll. Ett elopement kan vara en mysig promenad på en lättillgänglig plats dit det går att köra bil. I Sverige finns det mycket vacker natur att gifta sig i, t ex en skog, vid havet eller i fjällen.

elopement öknen
bröllop klänning elopement

Just den här platsen heter Red Rocks Nationalpark och ligger utanför Las Vegas i USA. En plats dit äventyrliga vandrare gärna söker sig, men som även funkar fint för nygifta brudpar som hellre strosar runt i kostym och brudklänning.

alternativ bröllop
färgglad brudklänning
brudklänning annorlunda
bohemisk brudklänning
boho klännning bröllop
bohemiskt elopement

Båda brudklänningar som syns i den här stylade fotograferingen är från Rue De Seine. Vi gillar dem skarpt! Rue De Seine har synts på bloggen förut, de lyckas alltid leverera så vackra skapelser. Bland annat har de synts i detta inlägg: Bohemiska Brudklänningar Från Rue De Seine.

vintage klänning
brudklänning
bohemiskt elopement

Fotograf: Tayler Ashley Photography
Klädsel: Lack of Color
Kostym: Friar Tux
Klänning: Rue De Seine, The Dress Theory
Plats: Red Rock Canyon