Dramatiskt Stylat Bröllop Med Batikfärgad Brudkjol

Den här dagen har vi ett stylat elopement för alla er som vill hitta ett sätt att kombinera moody med sött på ett bra sätt! Fotografen Aly Barnett Photography har tillsammans med en grupp kreatörer skapat en stylad fotografering där det dramatiska och moody får spira tillsammans med en touch av lättsamma inslag av romantik. Att omgivningen är en skog utsmyckad med dimma ger fotograferingen ett djup i kombination med den stilrena kostymen och större kjolen som modellerna har på sig. Det är inspirerande att se hur kreatörerna har jobbat för att få ihop många olika looks och känslor för att få till denna fotograferingen. Vi tycker alltid det är spännande att se vad som händer när man kombinerar olika typer av bröllop. Det är så kul att man kan plocka sina favoritdetaljer från olika stilar och kunna få ihop det till en enhetlig miljö. Det mesta går att göra, även sådant som inte känns så enkelt att få ihop - så länge man är villigt att kämpa lite för att få till det!

bröllopsblogg+inspiration+lantligt
bröllopsblogg+inspiration+lantligt

Denna batikfärgade kjolen är en dröm! Den är både livlig och härligt romantiskt samtidigt som den går helt i linje med resten av detaljerna. Ett utmärkt exempel på hur man kan kombinera för att få ihop fler stilar till en.

bröllopsblogg+inspiration+lantligt

Det är så snyggt att kreatörerna valt att hålla två olika looks på buketterna. Den ena är mer whimsical med små blommor och den andra med större blomster. Båda går i samma färgskala och passar utmärkt med varandra!

bröllopsblogg+inspiration+lantligt
bröllopsblogg+inspiration+lantligt
bröllopsblogg+inspiration+lantligt

Vilka härliga bilder och härlig inspiration! Vi kan verkligen tänka oss att den här typen av styling skulle göra sig bra som inspiration för ett skogsbröllop i våra svenska skogar likväl som på en dramatisk klippa eller i en industriell lokal. Håller ni med?

bröllopsblogg+inspiration+lantligt
bröllopsblogg+inspiration+lantligt