Inspiration Till Brudlooken Med Elegant Bohokänsla

Annons

Annons


Idag får vi njuta av underbara, nästan poetiska bilder från den Londonbaserade, svenska fotografen Sussie Mellstedt. Hon berättar även om tanken bakom fotografering, som är inspirerad av våren. Planerar du ett vårbröllop just nu? Spana då lite extra på dessa bilder.

Brudklänning + blomsterkrans

Fotografen Sussie Mellstedt berättar: Det var en regnig dag i London men det stoppade oss inte från att göra våran stylade brudfotografering.  Temat på fotograferingen var bohemisk och vår!  Den vackra blombuketten var gjord av Gemma på Iris och co. Hon hade valt våriga färger såsom, orange, gul och lila. Den vackra modellen Sian bar en smickrande klänning som kallas "velveteeni" som är designad av Velvet Johnstone. En bröllopsdesigner som är baserad i Hackney.

Regnet öste ned. Sminket och håret redan var förberett. Vi hoppa in i taxin och när vi väl kom fram till Hampstead Heath, så slutade det regna mirakulöst. Jag försökte fånga rörelserna från klänningen och även den vilda och fria känslan. Jag ville att fotografierna skulle uttrycka frihet, natur och skönhet. Med hjälp av moder jord och klänningens rörelser, tror jag att jag lyckades fånga just den känslan.

Blomsterkrans bröllop
Brudklänning håruppsättning bröllop
Brudklänning håruppsättning bröllop
Brudklänning håruppsättning bröllop
Brudklänning håruppsättning bröllop
Brudklänning bröllopsmode
Brudklänning bröllopsmode
Brudklänning bröllopsmode
Brudklänning bröllopsmode
Brudklänning bröllopsmode

Fotograf: Sussie Mellstedt
Modell: Sian Lauren
Brudklänning: Velvet Johnstone
Makeup + Hår: Jennifer Hawkins
Florist: Gemma Hales