Färgstarkt Sommarelopement Med Bohemiska Detaljer

Inlägget innehåller reklam


Att sätta ihop ett bröllop består av mycket planering av olika delar. Det ska hittas rätt stolar och dekorationer, färger ska kombineras på ett sätt så att de lyfter varandra och bordsplaceringar ska knåpas ihop. Det är en rolig, spännande och härlig period men som såklart kräver mycket tankar. Som med allt är det bra att börja tänka på de stora delarna först - vart ska bröllops hållas? Hur ser det ut, vad finns där? Och då vi bor i ett land där årstiderna förändras hela tiden är det också väldigt bra tänka efter vad för väder som kan tänkas bli på er stora dag. Att planera efter rätt årstid kommer underlätta enormt i den framtida planeringen, och kommer troligtvis även göra er som par mer bekväma under bröllopsdagen.

Detta har fotografen bakom Le Moment Capturer haft i åtanke när hon, tillsammans med ett gäng kreativa personer, planerat detta stylade elopement. Kreatörerna har bland annat tänkt mycket på klädernas material och form. För de flesta är det viktigt att vara bekväm på sin bröllopsdag - och vi håller helt med! Att inte känna sig bekväm i sina kläder sänker ju helhetsupplevelsen. I och med att de planerade för ett sommarelopement har de därför tänkt på att välja en klänning som passar väldigt bra till sommaren: den är luftig och saknar ärmar vilket gör den lite svalare. Även brudgummen har blivit stylad säsongsenligt där de skippat kavajen helt och dressat upp honom i en skön blommig bomullskjorta.

bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop

Mycket färg och bohemiska influencer förgyller hela den annars kala platsen. Så fint att få in både färg och en mjukhet med former och textilier på en annars ganska karg plats som denna!

bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop

Vi älskar hur kreativ det går att vara med tårtor! Vi har sett både det ena och det andra vad gäller bakelser, men intresset för att få se nya kreationer dalar aldrig!

bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop

Vi älskar valet av skjorta till brudgummen! Mer sådant hoppas vi få se efter sommarens alla riktiga bröllop också! Är man inte helt bekväm med en så pass blommig skjorta kan en blommig fluga vara ett lättare första steg att gå. Och visst vet du om att vi på Sisters in Law har ett eget märke med flugor i i mönstrade tyger? Varumärket heter Metzerverket och om du använder rabattkoden SISTERS för att få 25% på hela din order!


bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop

De har även valt att hålla fotograferingen i en lokal utan väggar, ett härligt alternativ på sommaren! Här i Sverige är det ju svårt att veta om det kommer vara sol eller regn. Ett alternativ kan vara att kolla på ett transparent partytält och sedan pynta upp det med ljusslingor, blomster och annat som ni känner passar in på just ert bröllop. Är det sol när dagen väl kommer så kan det vara härligt att ta bort väggarna och endast ha ett tak över middagsfesten. 

bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop

Hur mysigt ser det inte ut att vara här? Tänk er en intim middag som nygifta, vilken härlig stund!

bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop
bröllopsblogg+moody+färgglatt+bröllop

Fotograf: Le Moment Capturer
Florist: Inspired By Nature, Splints & Daisies
Håstylist: Allison Lebouitz Hair Stylist
DIY-detaljer: On a Lark
Tårta: 874 Cake Studio
Klänning: Shelia Frank
Modeller: Elias Blue & Lauren Kelly
Smycken: The Watchmakers Daughter
Styling: Brandi Hill Makeup Artist
Trycksaker: Persnickety Invitation Studio
Lokal: Historic Shady Lane