Minimalistisk Bröllopsinspiration I Blått Och Vitt

Elegant och minimalistiskt. Det är ungefär så vi skulle beskriva den här inspirationsfotograferingen som vi får ta del av idag. I blåa toner uppblandat med en rad ljusa pasteller har kreatörerna fått ihop en vacker stylad porträttfotografering som vi knappt kan vänta med att dela med er läsare! Det är alltid så imponerande att se hur kreatörer med så få detaljer och material kan få ihop ett fullt rum redo för bröllop. När det kommer till minimalistisk stil gäller det att kunna placera rätt saker på rätt plats, och det är en kunskap som vi imponeras av gång på gång! Just den här fotograferingen, med Michelle Lippert Photography som fotograf, har de minimalistiska elementen på exakt rätt plats. Det är så fint!

bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt

Hur vackert stylad är inte modellen? Med en lätt detaljerad klänning i vitt och en bukett i färgsprakande toner utmärker hon sig själv gentemot de vita väggarna och övriga blåa dekorationer längre ner. Men så har hon en ögonskugga som är baserad på en blå nyans, och den lilla detaljen är så snygg!

bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt

Dessa stora fönster är ju underbara! Valet av lokal är så viktig när det kommer till bröllop - kanske att det är det viktigaste beslutet av dem alla när det kommer till stilbeslut. Platsen ni väljer för ert bröllop kommer sätta prägel på hela dagen, och det blir väldigt mycket jobb i motvind att försöka ändra utseendet på en hel lokal. Tänk därför på att välja lokal efter vad för typ av bröllop ni vill ha. Brainstorma, leta inspiration från andra bröllop och kolla runt vad ni har för alternativ innan ni bestämmer er! Det kan ju vara så att man tänker sig en look från början, men i sökandet efter inspiration så ändrar man sig helt och då kan det vara knepigt om man redan bokat en lokal som inte alls håller samma stil.

bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt
bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt

Wow, så vacker brudbuketten är!

bröllop+inspiration+blogg+minimalistiskt

Fotograf: Michelle Lippert Photography
Andrefotograf: Krystle Akin
Modell: Cristel Sanquillen
Klädsel: The LAW Bridal
Klänning: My Wony Bridal
Lokal: Emerson Venue
Möbler: Coral Lane Rentals
Design och dekor: Bella Acento
Tårta: XO cakery
Kalligrafi: Oh Honey Paper Co.
Makeup-artist: Natalia Issa Make up Artistry
Florist: Moss Floral
Bröllopskoordinator: Chic and Pretty Events