Girl Power-Känsla Med Elegant Brudklänning

Inlägget innehåller reklam


Vi lämnar allt vad enkelhel och subtilt heter och äntrar en värld där ‘ju mer desto bättre’ är ledorden. Från en workshop i Las Vegas öknen får vi ta del av dessa bilder från Flashy Mama Photography, där modellen bär upp en underbar klänning i puderbeige tyll och fylligt släp. I den här stylingen är det inget som känns blygt, utan det är girl power från topp till tå. Så underbart! Vi älskar den här typen av stylingar, när kvinnor från plocka fram sin inre gudinna och verkligen lyser med sin energi och självsäkerhet. Det känns väldigt inspirerande att få ta del av - vi alla har en inre kraft inom oss som bara väntar på att få plockas ut. Vare sig det handlar om att söka ett nytt, stort jobb eller gå stolt gå mot vigselplatsen för att säga ja inför massor av människor.

bröllop+inspiration+blogg+klänning

Brudbuketten är så otroligt snygg! Vi är ett fan av allt - från hur färgerna är sammansatta till hur formen inte är den typiska bukettformen. Att de gula och röda blommorna sitter på var sin sida av buketten och har motsatt kulör i mitten är så snyggt och binder buketten perfekt! Vad tycker ni om den?

bröllop+inspiration+blogg+klänning
bröllop+inspiration+blogg+klänning

All denna tyll, så härligt! Söker du en tyllkjol till ditt bröllop i beige eller champagne? Spana in Sisters in Law egna kollektion Ellen Marie Bridal där du kan köpa tyllkjolar med eller utan släp.

bröllop+inspiration+blogg+klänning
bröllop+inspiration+blogg+klänning

Letar du vigsel- eller förlovningsring till bröllopet? Spana in Jewelerybox.se


När det kommer till sminkning är det inte allt för ofta vi ser en styling djärva färger. Ofta hålls sminkningen naturlig och tidlös, vilket är så otroligt snyggt det med. Men så kul det är att se lite annorlunda alternativ också. De mörka läpparna och bländande highlightern på kindbenen känns så rätt för att lyfta uppmärksamheten mot ansiktet och ge modellen en stark look. Viktigast av allt är att sminkningen känns enhetlig med vad man vill förmedla, och det tycker vi verkligen att kreatörerna har lyckats med här.

bröllop+inspiration+blogg+klänning

Fotograf: Flashy Mama Photography
Plats: Red Rock State Park