Färgglatt Stylat Bröllop Med Kreativa Blomsterdetaljer

Detta stylade bröllop har alla komponenter för att vi ska få riktiga sommarkänslor. Det är färgglatt, utomhus och innehåller massvis med blomster! Vi har sagt det förut, men vilken lycka att vi har fyra helt olika årstider i detta land! Efter så många sommarbröllop blir vi fortfarande helt pirriga av ett vackert bröllop med sommartema fullt ut! Därför kan vi knappt vänta med att få dela med oss av dagens vackra stylade elopement, fotat av 222 Photography. Ett lekfullt elopement med en känsla av vintage, där starka färger får stå i fokus.

bröllopsblogg+inspiration+elopement

Vi tycker att den här dukningen är ett bra exempel på hur du enkel kan addera mycket färg till bröllopet. I planeringen handlar det mycket om att kunna visualisera hur det kommer se ut på den stora dagen, men det kan vara svårt att både visualisera och tänka utanför boxen på samma gång. Självklart är det enkelt att få med färg i buketterna, men tänk att en sådan simpel sak som ljus också kan bringa mycket kulör. Och även sådant som bestick, glas, vaser och trycksaker är små saker som kan vara lätta att justera. Många använder samma stil på bordsplaceringarna som på resten av trycksakerna, men tänk på att det även går att bryta av och göra något helt annat om ni vill.

bröllopsblogg+inspiration+elopement

Färgpaletten har en otroligt vacker bas av starka röda och gröna färger tillsammans med blå, lila och bruna kulörer.

bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement

Så snyggt med lila kostym, wow!

bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement

Det är en helt underbar ansiktsutsmyckning som bruden har fått! Om dagen är lång och du är orolig för att blombladen inte ska hålla sig fräscha fram tills det är dags att ta bort dem, kolla efter konstgjorda blommor och liknande i pyssel- och inredningsbutiker. De har ofta en hel del att välja på!

bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement

Fotograf: 222 Photography
Bröllopskoordinator: The Shootout Society
Tårta: Kimberlyss Kupcakes
Kostym: Friar Tux
Klänning: BHLDN
Florist: Arrangements Design + Studio Kate Floral
Kalligrafi: Jenna Kristen
Makeup-artist: Veiled Vanity Artistry
Vigselplats: San Moritz Lodge