Modernt Och Elegant Stadsbröllop I Svartvit Färgpalett

Idag får vi se en vigsel i modern bröllopsskrud. Ett bröllop med elegans, kreativitet och en stilren färgpalett i svarta och vita toner som blandas upp med stadens färgglada fasad av neonskyltar och gröna träd. Här har olika stilar och looks vävts samman till ett häftigt intryck av en balanserad blandning. Här är brudparet den röda tråden, och det märks att bröllopet planerats utefter den stora dagens huvudpersoner. De har jobbat med olika miljöer detaljer för att få fram just den känslan de vill ha på sitt bröllop - en blandning av den moderna arkitekturen och det urbana stadslivet. Det är även så härligt hur de vågat hålla färgpaletten i endast svart och vit, men ändå lyckats få in så mycket liv och välkomnande atmosfär - något som inte naturligt associeras med dessa kulörer. Ofta tillsätter vi en pop of color för att skapa det där lilla extra, men det är så kul att se att det går att göra utan en extra färg också! Vad tycker ni?

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
Hur vackert är inte det här porträttet? Vilken vacker vägg, och vilket vackert par!

Hur vackert är inte det här porträttet? Vilken vacker vägg, och vilket vackert par!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotografen Nikk Nguyen Photo har gjort ett strålande jobb med att fånga den här dagen. Looken han har valt att porträttera i dessa foton stämmer så bra med känslan som brudparet valt att lyfta fram i dekorationer och miljö. Med stora kontraster och och nedtonade kulörer får han verkligen fram en enhetlig känsla.

bröllopsblogg+inspiration

Det gäller att hitta rätt vad gäller sin bröllopsfotograf, det finns mycket värde i att lägga ner tid för att hitta just den som passar er som par och den stil ni valt för er stora dag. Några av de talanger vi har i arkivet med bröllopstjänster hittar du nedan.


bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vi tackar de vackra brudparet för att vi fått ta del av deras fina bröllopsfoton, och önskar dem alla lycka i äktenskapet!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Andrefotograf: Map + Compass Photography
Pappersdekor: Artifact Uprising
Kostym: Oliver Wicks
Klänning: Sarah Seven
Detaljer: The Mrs Box
Ringdesign: Vale Jewelry
Bröllopskoordinator: Big Time Creatives
Musik: Foot Patrol
Bakelser: Gourdough’s Big Fat Donuts
Photo booth: Quick Draw Photo Booth
Florist: Remi & Gold
Catering: South Congress Hotel
Lokal: South congress hotel