Vackert Elopement I Italienska Alperna

Har ni någon drömdestination ni skulle vilja fara till när det kommer till bröllop? Det kan vara allt från elopements till att förnya sin löften, förlovningsfotograferingar eller helt enkelt se sina vänner gifta sig på någon vacker plats i världen. Vi här på Sisters in Law skulle kunna tänka oss både det ena och det andra, varmt och soligt eller ett snöigt vinterlandskap. Charmen med olika landskap och klimat är ju att de är just olika, alla har sin egen skönhet. Och drömma kan man ju alltid göra, men det är väl lite lättare att låta tankarna vandra när man har härliga foton att kika på samtidigt? Idag vill vi därför dela med oss av detta underbara elopement, så vi alla kan drömma oss bort till Italiens bergiga landskap tillsammans med fotografen Miles Photography. Han valde att ta med sitt brudpar till sjön Le Lac Vert, en liten undangömd pärla i nordvästra Alperna. Vi säger bara wow! Vilket område, och vilka vackra foton!

bröllop+inspiration+elopement+blogg
bröllop+inspiration+elopement+blogg
bröllop+inspiration+elopement+blogg
bröllop+inspiration+elopement+blogg
bröllop+inspiration+elopement+blogg
bröllop+inspiration+elopement+blogg

Och som vi älskar brudens klänning! Det är enkelt att snöa in på tankesättet “more is more” när det kommer till pampiga miljöer, vilket ofta ger en väldigt sagolik prinsessaktig look. Men det är också så snyggt att bära en enkel outfit som helt enkelt bara får finnas där utan att konkurrera med omgivningen. Vi tycker det är så stylish!

bröllop+inspiration+elopement+blogg

Naturen är en sådan bra fotomiljö. Inte bara för att den är otroligt magnifik, utan också för att den undermedvetet har en sådan avslappnade effekt på bröllopspar. Att ställa sig framför kameran för kanske första, andra gången känns för de flesta lite obekvämt. Det kommer garanterat kännas bättre att då vara i en naturmiljö, istället för i en fotostudio där allt påminner en om hur långt utanför sin comfort zone man är.

bröllop+inspiration+elopement+blogg
bröllop+inspiration+elopement+blogg
bröllop+inspiration+elopement+blogg
bröllop+inspiration+elopement+blogg

Tack Miles Photography för att du delar med dig av dessa vackra bilder här på Sisters in Law idag!

bröllop+inspiration+elopement+blogg