Enkelt Elopement I Naturen Med Vigsel Vid Sjö

Savannah och Josh gifte sig en vacker sensommardag i augusti 2021 på USAs nordvästra kust. Paret valde att anordna en intim vigsel vid en lugn och inbjudande sjö i Olympic nationalpark. Med sig för att fånga dagens ögonblick hade de fotografen Sierra Jessup och det är hennes bilder vi ska få se här nedan. Vigseln tog plats vid en underbar stenstrand med bergen och sjön som bakgrund. När löftena var avlagda gjorde paret sig redo för en första dans som gifta medan det dukades fram en mysig picknick till de två. Ett bröllopsschema som passade Savannah och Josh perfekt.

Efter att ha fyllt på med munkar och kaffe gick färden vidare mot högre höjder med hopp om att kunna ta fantastiska porträttbilder uppe bland bergstopparna. Vilka bilder det blev! Med en slående solnedgång som ljuskälla lyckades fotografen fånga det nygifta paret på bild med en magisk bakgrund. När man tror att det knappast kan bli vackrare, överträffar naturen sig själv på ett sätt som bara kan beskrivas som magi. Ska vi spana in deras elopement?

enkel klädsel bröllop
stilren klänning bröllop
bröllop vid sjö
bröllop utomhus berg
bröllop utomhus
picknick bröllop utomhus

Här skulle vi också vilja så oss ner på en fika! Det är Erica från The Greatest Adventure som står bakom den här picknicken. Brudens bukett får agera picknick-dekor för en liten stund samtidigt som den får stå i vatten - perfekt så den klarar resten av dagen.

bröllop utomhus
färggrann brudbukett

Här ser vi en tydlig bild på buketten, en riktigt härlig sommarbukett av olika färger och blomstersorter. Visst är den vacker?

elopement bergen
elopement i solnedgången
solnedgång bröllop sommar

Kombinationen av en glödande solnedgång och dis måste ju vara något av det vackraste naturen har att erbjuda? Det gyllene skenet sprider sig över hela bakgrunden och skapar en underbar känsla i bilderna. Vi tackar brudparet för att vi fått ta del av deras mysiga elopement och önskar dem alla lycka i framtiden!

bergsbröllop utomhus
klädsel bröllop utomhus