Kreativa bröllopslooks inspirerade av Burning Man Festival

Burning Man festival är ett event som går av stapeln i USA’s öknen varje sensommar. Det är en festival som uppmuntrar till deltagande, och som är så mycket mer än bara konserter. Här finns workshops, temaläger och annat som inkluderar festivalens besökare. En stor del av kulturen är att pengar och makt inte existerar, och att alla är välkomna att vara sig själva. Varje år byggs en tillfällig stad upp under en helg, för att sedan monteras ner lika snabbt som den uppstod - varje år i en ny skepnad. Här får konst liv och varje år blir den bara mer och mer kreativ. Det syns inte minst på deltagarnas klädsel. I och med att deltagarna uppmanas att verkligen se till sig själva, och uttrycka sig så som just de själva vill, finns det mycket rum för fantasin.

Kreatörerna bakom den här fotograferingen har sett tjusningen i festivalens klädtrend, och tagit inspiration därifrån till att styla looks för ett bröllop. Så otroligt snyggt det blev! Det finns så mycket vi gillar i dessa bilder, men framför allt så gillar vi hur de verkligen tagit ut svängarna för att skapa något vi inte får se så ofta. Fjäderkammen är verkligen hur härlig som helst, och den detaljerade frisyren känns så rätt. Det ser precis ut som hur vi tänker oss att ett bröllop på Burning Man skulle kunna se ut!

burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg

Enkel men kreativ sminkning - så vackert!

burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg

Look nummer två är det bästa av två världar. Egentligen är den inte så skruvad som den skulle kunna vara för Burning Man, men de små detaljerna gör att stylingen verkligen ser inspirerad ut av festivalen.

burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg

Att den svarta färgen fångas upp i mycket av omgivningen och dekorationer är så stiligt. Kombinationen av svart och trä tillsammans med den röda färgen i blommorna är underbar.

burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg
burning man+inspiration+bröllop+blogg

Fotograf: Anouk Fotograafert
Bröllopskoordinator: C’est la Vie Weddings, Best Day Ever Event
Feathers accessories: Feaders Van Raven
Video: Anouk Fotograafert
Klänning: Tzariena Fashion
Kostym: Rietbergh
Florist: Best Day Ever Event
Mohawk: PioroBlue
Dekorationer: We Are Golden
Tårta: Kates Cakes
Modeller: Pim Donkers & Darya Navaselskaya