Rustikt Stylat Elopement I Budapest Med Färgglada Detaljer

Vi tar oss till Ungern och dess huvudstad, Budapest, för ett stylat elopement. Den här stylade fotograferingen var inspirerad av Wes Anderson’s estetiska värld i filmen The Grand Budapest Hotel. Kpoene' Kofi-Nicklin på Mignonette Bridal berättar att de under dagen strävade efter att återskapa den lugna symmetrin som framstår i filmen, likväl som de färgglada detaljerna och den intima känslan mellan modellerna. Här har varje liten bit fått inspireras av filmen i fråga. Bagarens klädsel har fått ge ursprung till brudens klänning, och filmens karaktärer har åter fått liv genom modellernas tolkningar. Kreatörerna valde att hitta sin touch på inspirationen, och fick till en riktigt vacker fotografering som vi är glada att få dela med oss av idag!

budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination

Brudens klänning är enkel med rika detaljer, i en tidlös design som ändå har en känsla av det moderna men som gör sig så bra tillsammans med den rustika miljön. Att lägga till faux päls ger looken en liten sammanhållning med den gamla byggnaden, och är så snyggt!

budapest+bröllop+destination

Budapest är en stad med mycket historia och många gamla, magnifika byggnader. Matthias Roman Katolska Kyrka, där det stylade elopementet höll till, är inget undantag. Det är en vacker byggnad med utsikt över hela Budapest - perfekt för ett elopement som detta!

budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination

Färgerna som valts för den manliga modellen är spot on. Olika toner av blått och en rostig mörkröd kostym sticker ut utan att ta över för mycket.

budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination

I allt det stora är det fint att hålla vissa saker lite mindre, som till exempel buketten. En enkel, färgglad bukett känns komplett med den här typen av miljö. Den känns väldigt nätt men glöms inte bort i det stora hela, tack vare den orangea och gula färgpaletten som utgör de flesta blommorna.

budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination
budapest+bröllop+destination

Så vackert stylat elopement! Det är inte ofta vi får se Budapest i bröllopsskrud, men vi gillar det verkligen! Vad tycker ni om den här fotograferingen? Vad gillar ni mest? Berätta för oss i kommentarerna!

budapest+bröllop+destination

Fotograf: Erin Hoyt Photography
Kostym: Indochino
Klänning: Mignonette Bridal
Stylist: Ariana Anderson
Plats: Matthias Roman Catholic Church, Budapest